1. Peeglid

Teise ringi poodidest võib leida põnevaid kuldraamiga seinapeegleid, mille sarnaseid uuelt ringilt väga ei leiagi. Ja seda üpriski soodsa hinnaga. Õiges suuruses peegli leidmine võib küll aega võtta, kuid lõpuks on vaev seda väärt, sest laheda raamiga peegel on hindamatu ja asendamatu aksessuaar, mis sobib kenasti täiendama ka moodsat sisekujundust ja modernset mööblit.

2. Kummutid

Taaskasutuspoodidest ja antiigiladudest on võimalik leida väga ilusaid ja omanäoliseid kummuteid, mis on erinevalt paljust kaasaegsest toodangust valmistatud täispuidust ja võivad kesta sajandeid. Vana kummutit ei ole kahju ka oma maitse järgi meelepäraseks tuunida ja kasvõi mööblivärviga üle värvida. Uued sisustussuunad soosivad uue ja vana kombineerimist ning kummut on kahtlemata kõnekas detail, mis interjöörile palju juurde annab.

3. Puidust lauad

Enamasti leiab teise ringi poodidest mõistliku hinnaga korralikke söögilaudu. Kui valitud laua välimus on natuke kulunud, saab seda lihtsalt uuendada — selleks on tarvis vaid liivapaberit ja olenevalt eelistustest kas lakki või õlivaha või hoopis peitsi. Väldi laua ostmist, kus on pealispind spoonitud ja spoon lahti — nende putitamine on juba keerukam. Parimad leiud on täispuidust lauaplaadiga söögilauad, kus ei pea liivapaberiga vana viimistlust eemaldades spooni rikkumist kartma.

4. Söögitoolid

Kui teiselt ringilt tuleva pehme mööbli restaureerimine võib üpriski kalliks kujuneda, siis lihtsad puidust söögitoolid üldjuhul väga palju kõpitsemist ei vajagi. Taaskasutusest võid hea õnne korral leida ka möödunud sajandi keskpaiga disainiklassikat, mis uuena maksab väga kõrget hinda, kuid mille disain ei aegu ning mis näeb alati lahe välja. Palju kohtab taaskasutuses ka klassikaliseid viini toole, mis mõjuvad kaasaegses interjööris väga värskelt ja elegantselt.