83-ruutmeetrises mõned aastatd tagasi hoolikalt renoveeritud korteris on 3 tuba, köök ja vannituba ning lõunasse avanevate kaunite vaadetega rõdu. Renoveerimisel on suurt tähelepanu pööratud ka väiksematele detailidele.

Avatud planeering võimaldab pereliikmetel paremini omavahel suhelda. Avarus tervitab sisenejaid juba esikus. Puitpindadele on antud soe helehall toon.

Magamistoad on ruumikad ja siingi on julgesti kasutatud mustrilist tapeeti, mõned pinnad on jäetud katmata. Siit toast leib veel julge eri värvi puidu kombinatsiooni — tume laetala ja mööbel ning hele peegel.

Vannitoa planeeringut on täiesti muudetud. Silma hakkab stiilne mustriline põrand. Ebapraktilisele kaldlaele on leitud praktiline lahendus — selle madalama osa alla on paigutatud pesumasin.

Luksuslik dušisegisti on Inglise firmalt Perrin & Rowe.

Köök on hästi planeeritud. Siin on kõik vajalik käeulatuses. Kivist töötasapind on ajale vastupidav. Tasapinna sisse on stiilselt paigutatud ka kraanikauss.

Köögisaar on ruumikas, siia mahub süüa tegema ja sööke nautima.

Köögis on kaldlae alla ehitatud köögikapid ja siia mahuvad ahjud, külmik, nõudepesumasin ning veiniriiul.

Köögis on veel üks mõnus aknaalune istumiskoht kaks ühes — istumine ja panipaik. Siit avaneb ka uks rõdule, kust avaneb kaunis vaade üle katuste.


Teisele korrusele viib eritellimusel valminud tagasihoidlik trepp. Üles jõudes leiab eest laheda töötoa.

Maja sisehoov on kaunilt korda seatud.