Pilgupüüdja!

Saksamaa teine gigant Rosenthal on tuntud oma vaaside poolest. Rosenthali toodangu võib julgelt liigitada tarbekunsti alla. Core vaasi on kujundanud Prantsusmaalt pärit varalahkunud disainer Cedric Ragot. Inspiratsiooni on ammutatud ürgsest naiselikkusest ja evolutsiooni peatamatust jõust. Saadaval Lartusi salongides aadressil Narva maantee 7b ja Rocca al Mare keskuses.

Stiilne

Söögilaud on kodu süda - me veedame selle taga mitmeid tunde nii argipäevadel kui pidulikematel hetkedel koos pere ja sõpradega. Modernse disainiga Ash söögilaud on valmistatud matt-mustaks värvitud metallist ja vastupidavast saarepuu vineerist ning MDF-st. Tänu oma kahe meetrisele pikkusele on söögilaud piisavalt pikk, et mahutada enda ümber 6-8 tooli. Söögilaud Ash Hübschilt mustal reedel 460 eurot. Uudista musta reede tooteid snug.ee.

Šikilt minimalistlik

Metallist laelamp Semi on disainerite Claus Bonderupi ja Torsten Thorupi looming aastast 1968. Reageerides sel ajal Taanis domineerinud nn hubasele ajstule, kus pehmed ja orgaanilised vormid laineid lõid, kujundasid kaks disainerit sellele täieliku vastandi - lihtsa, puhaste joontega geomeetrilise laelambi Semi, millest sai Taani enimmüüdud disain ning saavutas tunnustuse ja ikoonilise saatuse kogu maailmas. Uudistada saab Nordic Design Home kodulehel nordicdesignhome.ee.

Suur, soe ja pehme Mac

Pehme – see tähendab väga pehme, sest Macil on sulesisu, mis õrnalt kallistab. Suur – see tähendab tõeliselt suur. Siia mahud koos kõigi oma armsatega nii istuma, pikutama kui ka mängima. Hind alates 1668 eurot, Musta reede soodustus 29.-30.11 -15%. Diivanit saab proovida pealinnas aadressil Pärnu mnt 139c.

Tulevikuklassika

GRACE BY SEBASTIAN HERKNER. GRACE'i serveerimislaua selged jooned ja stiilne praktilisus on ideaalseks kombinatsiooniks. Selle minimalistlik vorm on ideaalselt moodne nõks klassikalise eseme juures. Kasuta seda kui liikuvat baarilauda, kohvilauda või asjade paigutamiseks kodukontoris, et anda kübeke stiilsust igapäevasesse ellu. GRACE'i disain on inspireeritud 1950ndatest ja sobib hästi iga interjööri stiiliga. Selle puhas elegants teevad sellest tõmbenumbri. Metallraam on viimistletud musta, öösinise või roosipuu tooni pulbervärviga ning kaetud klaasalusega, mille põhi on vävitud serveerimislauaga samasse tooni. Tugev tõmbenumber, täiesti moodne ja täiesti ajatu. Vaata lähemalt sisustussalongist NOW aadressil Pärnu mnt 160.

Vau - tahaks neid kõiki!

Taani disainibrändi ferm LIVINGu Collect valgustitesarja suureks plussiks on kombineerimisvõimaluste rohkus – sarja kuuluvad madalad ja kõrged pirnipesad, millele saab juurde valida kõige meelepärasema kupli. Kõik need on valikus ka matt-mustana ja ka musta värvi messingviimistluses. Pirnipesasid saab ka ilma kuplita kasutada. Pesade hinnaks on 79 eurot (madal sokkel) ja 95 eurot (kõrge sokkel), kuplite hinnad jäävad sõltuvalt mudelist vahemikku 65-199 eurot. Fotol vasakult paremale: Disc kuppel (65 eurot), Record kuppel (alates 135 eurot), Cone kuppel (alates 105 eurot), Hoop kuppel (alates 79 eurot), Dome kuppel (alates 175 eurot). Kupli hinnale lisandub pirnipesa maksumus. Astu läbi Elke Mööbli salongist Tedre 55.


Asjalik igal pool

OSSO ei ole ainult tool, vaid äge ka abilauaks ja võib olla ka kui kunstiteos seina ääres. Osso tooli must versioon on saadaval kahes versioonis: madal tool ning kõrge tool. Ennekõike on need mõeldud partneriks Osso lauale, kuid sobivad suurepäraselt ka iseseisvaks mööbliks. Toolid Treimanni sisustussalongis kohe saadaval ja musta reede puhul hind -20%. Uudistada saab pealinnas aadressil Poordi 1.

Praktiline panipaigagapink

FRANK on tehtud perforeeritud metallist ja selle peal on naturaalnahast padi. Valmistatud taaskasutusmaterjalidest ja keskkonnasõbralikke põhimõtteid järgides. Frank JR maksab 795 eurot/ Frank 995 eurot. Vaata kromo.ee.

Eesti Disani Majas suurel hulgal kodumaist disaini

Eesti Disaini Maja kauplus asub Solarise Keskuses Estonia puiestee 9.

1. TIBU - Maria Rästa alates 165 eurot

2. Nüüd Ceramics by Mariana Laan alates 29 eurot

3. Tumba by WOH 152 eurot

Mustast betoonist

Raekoja platsil servas asub väike, kuid äge disainipood - Linna Kõige Väiksem Pood -, kust leiab musta reede puhul soodsalt mustast betoonist õue- ja toaküünla aluseid. Hinnad -20%. Mine uudista Raekoja plats 18.

Peene vormiga

Taani disainifirma Please Wait to be Seated “Kanso” laud - valikus nii abi- kui ka diivanilaud. Saadaval studioliving.ee.

Mõnus!

Fatboy sametine kott-tool, tellimisel 28.11-2.12 139 eurot (tavahind 179). Saadaval sisustussalongis Vepsäläinen, mis asub Stockmanni 5. korrusel.