Stockholmis Södermalmis Maria väljaku juures asuvas 79 m2 korteris on kolm tuba ja korteri juurde kuulub ka 15 m2 rõdu. Maja ise ehitati aastal 1890 ja hoonel on väga kaunis sisehoov, mida mitmel korral ka televisioonis näidatud. Trepikotta sisenedes tervitab tulijaid suur hall, kõrged laed ja lai kivitrepp. Maja kõrgeimal korrusel asubki kaunite vaadetega korter.

Üks lai aknanišš on osavasti ära kasutatud ja sinna on ehitatud mõnus olemisnurgake, kus hea hommikukohvi nautida või raamatut lugeda.

Köök on piklik ja ulatub otsaga elutuppa. Sinna mahub ka söögilaud, mille taga saab pidusööki ja katuste taha loojuvat päikest nautida suuremgi seltskond.

Töötasapind ja söögilaud on soliidsest tumedamast puidust, vastandudes heledatele kapiustele. Kraanikauss on köögi uhkuseks — see on valgest portselanist.

Elutoas on samuti valged laetalad ja sopiline liigendus. Riiulid on ehitatud seina sisse — lihtne ja ilus lahendus.


Suures magamistoas on samuti hele ja lihtne joon, ühes seinas on mahukas garderoobikapp ning akna allagi on paigutatud väiksed kapid. Toast viib uks järgmisesse, väiksemasse magamistuppa — seal on aknaniššis koht leitud kirjutuslauale.

Vannitoas on kasutatud musta ja valget, millele aksessuaaride näol lisatud vürtsi punasega — väga hea ja kontrastne värvilahendus. Põrand on ümmargustest keraamilistest plaatidest, seintel on samuti valge plaat.

Kodukontorilegi on leitud nurgake. Siia mahub ära kõik vajalik.