Funktsionalistlik maja projekteeriti 1939. aastal elukohaks pankuritele, hinnatud arhitekt Claes Dreijer andis korterelamule uue kuue 2010. aastal. Korteris on elutuba-köök, kaks magamistuba, kaks kaunist vannituba, väike kontorinurk ja panipaik-veinikelder.

Esik on tõeliselt avar ja mugav. Siin on suur riidekapp ja suur abi on tugitoolist, kuhu saab sättida asju või ise istet võtta, et jalanõusid jalga panna.

Elutuba on ühenduses köögiga, mis annab võimaluse perega rohkem koos aega veeta. Köögis askeldades saab vabalt suhelda nendega, kes elutoas aega veedavad. Aknalauad on siin sügavad ja kivist, andes ruumile juurde õhulisust. Valged seinad ja tume pähklipuidust parkett loovad nauditava kombinatsiooni. Lummavalt mõjuvad läbimõeldult paigutatud kohtavalgustid.


Köök oma avatusega kutsub kokkama ja suhtlema. Köögimööblil on pähklipuidust elemente, mis sobituvad hästi põrandaga. Töötasapind on massivsest graniidist. Valgustus on jällegi hästi läbi mõeldud.

Kergelt luksuslik hotelli-tüüpi magamituba pakub rahu ja vaikset olemist. Siingi on sügav aknalaud ja päikest paistab siia palju.

Veidi väiksem magamistuba on lapse päralt ja seda reedab ka lapsemeelne ja rõõmsavärviline sisekujundus.

Suurem ja luksuslikum vannituba on kui koduspaa. Siin saab lõõgastuda ümmarguses mullivannis, kuhu mahub ka kaks inimest, või hoopiski duši all. Väiksemad hallid seinaplaadid on sobitatud suuremate valgetega, luues rahuliku mosaiigi. Kraanikausialus on vatsupidavast graniidist ja kogu vannitoa ilu toovad esile kohtvalgustid.

Magamistubade kõrval asub väiksem vannituba. Siingi on stiilne ja soliidne interjöör.

Kodukontor pakub võimalust ka kodus segamatult tööd teha, kui peaks vajadus olema. Lihtne ja minimalistlik sisekujundus. 

Keldrikorrusel asub korteri panipaik, mis mahutab tõesti palju, isegi väikese veinikogu.

Vaata rohkem pilte galeriist: