Kui aga valge värv kogu korteris võimust võttis, oli see idee kui kevadtuulega puhutud! Küll aga ei saanud see päris nii jääda ja olime veendunud — üks värv peab seal olema! Välja sai valitud sinine, aga lõpuks sai hoopiski kollane!

Koridor enne ja pärast


Koridorist sai meie mängumaa, kus lasime fantaasial lennata. Nii on meie koeral Sidil seal oma armas pesake, jalatsid tuleb panna hoopis kastidesse ja lauajalgadena on kasutusel Singeri õmblusmasinajalad. Rääkimata nagidest — need peaks kuuluma tegelikult garaažiinventari hulka. Kastid saab kerge vaevaga ise kokku klopsida ja jääb üle vaid lemmikvärviga üle võõbata. Enne kindlasti veel jalanõude järgi mõõdud võtta — nii saad seinale eri suuruse ja kujuga jalatsikastid.

Kuna tegu on tüüpkorteri üsna pisikese esikuga, siis oli ainuvõimalus avarust juurde saada heleda värviga. Seda tasub kaaluda igas pisikese ruumis.

Tulemusega oleme igati rahul ja pole külalist, kes meile külla sattudes ei peaks kuulma, kuidas me ikka nende kastide peale tulime ja et Rene Sidi pesale S tähe just ise puust välja võlus!

Kokkuvõtteks soovitan…
Kuigi sinu jaoks võib tunduda koridor lihtsalt läbikäiguhoovina, siis see pole nii. Kui oled koridori remontimas või ümber ehitamas, siis kujunda sellest ilus ruum, sest nii astud pärast väsitavat tööpäeva koju hoopis mõnusama tundega. Proovi ja veendu!

Miramii blogi1. lugu moodnekodu.ee-s oli “Noored kodu otsingul — linnakära asemel linnulaul”. Loe SIIT.
2. lugu rääkis sellest, mida kodu ostes silmas pidada. Loe SIIT.
3. lugu oli väike kõrvalepõige koduotsingute teemadelt ja rääkis sellest, kuidas loominguliselt pildiraame oma koduseintele sättida. Loe SIIT.
4. lugu on väga praktiline — millised tehingud ja asjatoimetused kaasnevad korteri ostuga. Loe SIIT.
5. loos sai aimu sellest, kuidas ühest ilmetust vannitoast sai tõeline kaunitar! Loe SIIT.
6. loos jagab Miramii õpetusi, kuidas teha laudaukse eeskujul omanäoline uks oma koju. Loe SIIT.