Boheemlaslik võlu

Tihti mõistavad inimesed boheemlaslikku stiili erinevalt. Osade jaoks tähendab see julgeid mustreid ja erksaid värve. Teised jällegi liigitavad sinna alla neutraalsetes toonides toad ja maalähedased materjalid. Sellel aastal on aga populaarne kooslus mõlemast ja märksõnaks on eklektika! Lisades muidu neutraalsesse tuppa erinevaid erksavärvilisi detaile, saab luua väga mõnusa õhkkonna.

Valge ja puidutooni kaunis kooslus

Läbi aastate on see värvikooslus sisekujundajate südametes olnud ja tänavu on naturaalsed materjalid nagu puit ja rotang veelgi rohkem hinnatud ja esile tõstetud. Valged, liivakarva beežid ja mahedad puidutoonid loovad üheskoos väga mõnusa ja rahuliku õhkkonna. Aktsendiks lisa ka punutud aksessuaare ja torka vaasi uhked kõrrelised!

Platvormvoodid

Kui soovid endale sellel aastal uut magamisaset soetada, on platvormvoodi igati trendikas valik. Inspireeritud olgu see minimalismist ja pisut Jaapanile omasest esteetikast.

Maalähedane stiil

Suuremaid stiililisi muutusi on tihtipeale elamises tagntjärgi keeruline teha. See võtab palju aega ja raha. Siiski kui on plaanis magamistoas suurem remont ette võtta, siis võib inspiratsiooni ammutada mõnest rustikaalsest maakodust. See stiil on turvaline valik ja püsib populaarsena veel ka tulevatel aastatel.

Rohelus

Inimestele meeldib üha enam keskkonnasõbralik elustiil. Oma magamistoas saab seda ideaalselt taimedega rõhutada. Taimi võib asetada igale poole — nii lauale, riiulile kui ka põrandale. Lisaks annavad nad magamistoa värviskeemile huvitava täienduse.