Vanemates majades on levinud, et korterite vahelised konstruktsioonid on helide suhtes isoleerimata ning kui vaheseinu-põrandaid ei ole ka ise just remondi käigus villa- või muude isolatsioonimaterjalidega vooderdatud, tulevad appi kaasaegsed lahendused. Helipaneelid kodudes ja avalikes ruumides on üha kasvav trend ning materjalivalik on lai — oma seinu võib kaunistada nii männiokastest kui ka turbast tehtud paneelidega.

Kodumaine Okka

Nagu ka nimi vihjab, kujutab Okka endast kodumaistest männiokastest valmistatud heli summutavaid paneele. Okka eesmärk on pakkuda inimestele võimalust puhata meid igapäevaselt ümbritsevast mürast. Selleks valmistavad nad loodussõbralikke dekoratiivseid ja akustilisi paneele, mis pakuvad rahu nii pilgule kui kuulmisele. Paneelid on valminud käsitööna Lõuna-Eestis ning nendega võid katta nii suuremaid seinapindu kui ka üksikuid kohti — lähtuvalt vajadusest ja ruumi eripärast.

Fotod 3x: okka.eu




Soomlaste Art By Cork

Soomes elav ja töötav Portugali päritolu kunstnik ja disainer Lina Galrito-Leinonen on võtnud oma südameasjaks ühendada Põhjamaade disain ja Portugali päritolu kork. Lisaks lahedatele sisustusaksessuaaridele on valikus eri värvides ja tekstuurides korgipuust seinapaneele, millega saab vooderdada nii seinu kui ka lagesid.

Fotod 2x: artbycork.com


Innofusori samblapaneelid disainer Maija Puoskarilt

Rimpi nimelisi akustilisi samblast pressitud seinapaneele saab kasutada nii üksikute dekoratiivelementidena kui kattematerjalina kogu seinale. Looduslik materjal sobib hästi nii magamistuppa kui ka kontorisse.


Industriaalse või naturaalse ilmega seinapaneelid?

Soomlaste Art4U Tilkku paneelid sobivad nii industriaalse hõnguga lofti kui ka maalähedases stiilis elamisse. Valikus on erinevaid toone ja materjale vasest puidu ja akrüülini. Toote on disaininud Studio Smoo.

Fotod 2x: studiosmoo.com

Akustilised fotod Innofusorilt

Kui ammu mõlgub mõttes plaan mõni kaunis enda tehtud foto interjööri tuua, siis nüüd saab teha seda ka praktiliste akustiliste lisandustega. Innofusor prindib sinu valitud foto seinapaneelile ning kaunis ja fuktsionaalne teos ongi sündinud!

Foto: Innofusor

LOE LISAKS: