Planeering on muudetud tänapäevaseks. Viimistlusmaterjalide valikul oli abiks sisekujundaja Eneli Valge ja Andres Tulp Wermstockist.

Kuna maja täpse konstruktsiooni kohta algseid jooniseid ei olnud, tuli mitmed lahendused leida jooksvalt. Iial ei teadnud, milline kandevkonstruktsioon lammutatava seina või lae taga olla võis. Seetõttu pidi tegema mitmeid kompromisse, mis tagantjärele omanikele isegi põnevad tunduvad. Näiteks teise korruse vannituba, kus lae kõrgus on kohati kuni 5 meetrit, avaneb arhitekti projekteeritud ligi 3 meetri kõrgusest aknast suurepärane vaade merele. Ka elutoast ja suurest magamistoast avaneb vaade merele.

Suures magamistoas on eraldi duširuum-tualett, garderoob ja merevaatega suur rõdu. Neljast magamistoast ühte saab kasutada töö- või külalistetoana. Köök on ruumikas ja minimalistlikus võtmes.

Mööbel on suuresti pärit headelt sõpradelt Berg Interiors`ist. Aksessuaarid on leitud ajapikku erinevatest kohtadest ja reisidelt. Elutoas on pilgupüüdjaks põrand.

Maja eelmised omanikud olid aiaga suure töö ära teinud.

Paraku pidi ehituse käigus paljudest taimedest ja puudest loobuma, kuid samas andis see ka hea võimaluse end aiakujundajana rohkem proovile panna.

Püüti säilitada ja taas luua võimalikult palju endist olukorda. Aia uhkuseks on Bonsai stiilis männipuu.

Rajatud on ka katusealune suveterrass grillimiseks. Ujumiseks sobiv liivarand asub vaid 50, teine ujumiseks sobilik liivarand 300 meetri kaugusel.

See kaunilt kujundatud kodu on müügis. Huvi korral loe infot ja vaata rohkem pilte City24.ee lehelt.