Maja Tallinnas, 1 200 000 €

Panoraamvaatega eksklusiivne kahekorruseline eramu mere ääres. Maja on kapitaalselt renoveeritud ja materjalideks on kasutatud ainult kalleid disainelemente ning kvaliteetset tehnikat. Vaata rohkem infot ja pilte SIIT.

Elamukompleks Saaremaal, 269 000 €

Kaasaegne elamukompleks Nasval: suur peamaja ja külaliste maja. Kinnistul veel suitsuahjuga lehtla, 2 tiiki, ujumissild, õunaaed, kasvuhoone, laste mängumaja Palkmajad on saarlaste käsitööna valminud. Vaata rohkem infot ja pilte SIIT.

Eestimaa kaunis kodu 2012, Vilsandi, 269 000 €

Privaatne hoonetekompleks Vilsandil. Männimetsaga ümbritsetud kahest privaatsest kinnistust koosnev valdus on unelmate koht suvepuhkuse veetmiseks. Vaata rohkem infot ja pilte SIIT.

Maja Harjumaal, 255 000 €

Kenasti hooldatud kinnistuga maja Haabneemes privaatsemas piirkonnas. Kinnistu on piiratud aiaga, sissesõidutee on laotud tänavakividega. Vaata rohkem infot ja pilte SIIT.

Maakodu Hiiumaal, 205 000 €

Suure kinnistuga merelähedane maakodu rahulikus ja rohelises piirkonnas. Naabrid on lähedal, kuid kõrghaljastus ümber hoonete tagab privaatsuse. Mereni ja maanteeni ca 500 m. Vaata rohkem infot ja pilte SIIT.