Ettevõtte esindaja Angelika Vehviljaineni sõnul lähtub Beam eesmärgist, et kvaliteetselt toodetud ei pea olema mitte üksnes telefon, vaid ka selle ümbris. iPhone`i telefonid on hinnatud oma väljapeetud disaini poolest, mistõttu Beam’i kontseptsioon sobib neile hästi — õhuke puidust kate, mis kaitseb telefoni kriimustuste ja käest kukkumise eest, kuid samas rõhutab telefoni kasutaja isikupära.

Angelika sõnul on mitmed kliendid küsinud katteid ka teiste tootjate telefonidele, mistõttu kaalub Beam tõsiselt tootevalikut laiendada. Samuti on väga meeldiv näha, et Beam’i tooted on äratanud ka suurt rahvusvahelist huvi ning mitmed tellimused on tulnud välisriikidest. Just edukas laienemine välisriikidesse on praegu Beam’i jaoks väga suur eesmärk ja väljakutse.

Eesti turul on hetkel Beam’i oluliseim partner EMT, kes on ettevõtte telefonikatted oma müügivalikusse võtnud.

EMT lisavarustuse tootejuhi Tõnu Antoni sõnul otsustas EMT Madebybeami tooted müüki võtta, kuna need on stiilse disainiga ja valmistatud ökoloogilisest materjalist ning erinevad praegu valikus olevates telefoni katetest. Kaudsemaks müüki võtmise põhjuseks on see, et tegemist on Eesti ettevõtte toodanguga: EMT soovib alati edendada Eesti ettevõtlust ja teha koostööd Eesti ettevõtjatega.

Telefonikatete materjalidena on kasutatud pähkli- ja kirsispooni. Puit on kaetud läbipaistva või musta lakiga, mis tagab toodete vastupidavuse ja veekindluse.

Beam’i e-poes on müügil teatud valik valmis disainitud telefonikatteid, lisaks on võimalik vastu võtta ka klientide eritellimusi. Näiteks saab laseriga puitpinnale graveerida oma lemmiktsitaadi, nimetähed või kallima pildi.

Beam`i telefonikattega on oma telefonile erilise ilme andnud ka näitleja Evelin Võigemast: "Ilusad asjad töötavad paremini. See on ilus. Ikka väga ilus."

Endale meelepärase saad valida siit.
www.madebybeam.com

Jaga
Kommentaarid