Metro Capitali arendusena valminud elamu kõikides korterites on märksõnadeks mugavus, praktilisus ja ilu. 

Eriti luksuslikud ja uhked on maja viimase korruse korterid, mis on läbi kahe korruse mitme külalistetoa, vannitoa, suure terrassi ja saunavõimalusega.

Sisearhitekt Aet Pieli sõnul on korter otsast lõpuni valge ja peen. Teadlikult ei plaaninud ta korterite interjööri värve, et mitte tekitada segavaid kontraste, sest kõige suurem kontrast on aknast paistev merevaade, mida ei tahaks mingil juhul rikkuda.

Aet Piel peab väga oluliseks, et köögimasinad ja -seadmed oleksid peidetud. Avatud köögi puhul ei tohiks diivanil istudes avaneda vaade traditsioonilisele köögile, vaid hoopis kui osale elutoast. 

Köögi tööpinnaks on kasutatud uudset Hi-Macs’i materjali, mis on väga tänuväärne, vastupidav, kergesti puhastatav ja mis eriti oluline — materjalist saab valmistada ka pikemat tööpinda kui 3 meetrit. Lisaks saab sellest valmistada eri suuruses ja kujuga valamuid tööpinna sisse. Kuna avatud köök peaks olema võimalikult nähtamatu, siis on ka lauaplaat põrandaga ühte tooni — valgeks peitsitud saar.


Elutoast leiame kauni valge Borgi diivani. Siin on mõnusalt ruumi nii iseendale kui ka perele ja sõpradele. Puhas nauding!


Valgustus on hästi läbi mõeldud ja funktsionaalne. Näiteks leti kohal laiub pikk, tervet lauapikkust valgustav valgusti. Elu- ja magamistoas on tagasihoidlikud ümarad valgustid.

Magamistuba on samuti täiesti valge ning mõjub puhta ja kergena. Unikulma eksklusiivset voodit kaunistab söeniidiga voodipesu, mis on jahutava funktsiooniga ega võta külge prahti vms (nt kassikarvu).

Magamistoast saab otse garderoobi ja sealt edasi vannituppa. Vannitoa seinu ja põrandat katavad ühesugused 60x60 cm keraamilised plaadid, mis lasevad ruumil suuremana mõjuda.
Vannitubadesse on paigutatud tööpindadega praktilised Balteco valamud.

Hele interjöör on tänuväärne — hea teiste värvidega sobitada ja muuta see päris oma koduks.

Meerhofis on saadaval veel nii väga hea planeeringuga 2-toalisi kortereid kui ka ülemisel läbi kahe korruse paiknevad penthouse-korterid pindalaga 237-467m2. 

Laupäeval, 13. detsembril kell 11-14 on Meerhofis kliendipäev, kus huvilised on oodatud kõikide vabade korteritega tutvuma.