Ettevõtte asutaja on Jon Stuff ja kaasasutaja Pete Davis.

Metsamajake Eleanor New Yorgi lähedal, foto: Ball and Albanese


Uuringute järgi on suur osa ameeriklastest üle töötanud ja välja puhkamata. Getaway meeskond ise nimetab projekti anti-puhkuseks, sest puhkus nõuab aega ja raha, kui tahad kaua eemal olla. Getaway puhkemajja pääsemiseks ei tarvitse teha muud, kui broneerida see endale sobivaks ajaperioodiks ja sõita paari tunniga kohale. Üks öö metsamajakeses maksab 99 dollarit.

Metsamajake Clara Bostoni lähedal, interjöör, foto: www.thebearwalk.com


Puhkemajad on paigutatud suurlinna lähedal asuvatesse metsadesse nii, et sinna kohalesõiduks ei kulu rohkem kui kaks tundi. Kõik majakesed on mobiilsed, neid saab vajadusel ühest kohast teise liigutada. Mets, kuhu majakesed paigutatakse, renditakse kohalike metsaomanike käest.

Metsamajake Ovida Bostonin lähedal, foto: www.bearwalk.com

Esimesed metsamajad Ovida, Lorraine ja Clara püstitati Bostoni lähedale metsa. Puhkemajade autorid on Harvadi (Harvad Graduate School of Design) disainitudengid Wyatt Komarin, Adisson Godine ja Rachel Moranis.

Metsamajake Ovida Bostoni lähedal, interjöör, foto: www.bearwalk.com


Metsamajakese Ovida lõkkeplats, foto: www.bearwalk.com


Majakeste nimed tulenevad Getaway meeskonnaliikmete vanaemade nimedest. Ehitised on just nii suured, et võimaldavad seal mõnusalt kuid lihtsalt elada. Neis on pliit, dušš ja tualett, raamatuid ning lauamänge.

Metsamajake Isidore New Yorgi lähedal, foto: Ball and Albanese


Tänavu suvel laienes projekt suure huvi tõttu ka New Yorgi lähistele metsa, kuhu püstitati Bostoni majakestega sarnasel põhimõttel disainitud Eleanor, Isidore ja Maisie nimelised ehitised.

Metsamajake Isidore New Yorgi lähedal, interjöör, foto: Ball and Albanese

Isidore siseõu, foto: Roderick Albanese


Puhkemajja mineku protsess on selline, et kui majakese broneeringupäev läheneb, saadab Getaway selle asukoha koordinaadid. Maja otsimine on justkui põnev seiklus. kohale jõudes pääseb puhkemajja koodiga.

  • Kui sinagi satud nendesse linnadesse, siis tasub uudistama minna. Puhkemaju saab rentida Getaway kodulehel www.getaway.house