Vaata interjööre Uus-Meremaa fotograafi Larnie Nicolsoni pilgu kauduSIIT ja kui sinulgi on lahe sisekujundus, siis saada meile sellest pilt või pildid aadressil moodnekodu@delfi.ee

Vaata meie vahvaid kodusid:

Kummardus lilla ja pruuni harmooniale
Hoolikalt läbimõeldud sisekujundus on mõnusa kodutunde võtmeks. Sageli on endal ideed, aga puudub julgus otsustada, sest iial ei tea, kuidas ikka tegelikult välja kukub. Sisearhitekt Ene-Ly Piibor on suutnud väga õnnestunult tabada ühe pere soovid. Kujundamisel said sõna sekka öelda kõik pereliikmed… Loe lugu SIIT.

Mere kutse maale — mahajäetud majakarbist sündis kaunis suvekodu, kus saab elada ka aasta läbi
Kui töönädal hakkab lõppema, jätab Stintide pere oma linnaelu seljataha ning avab maakodu ukse Noarootsi rannikumetsade vahel. Maaelu pakub mängulusti ja südamerahu. Inna ja Tarvo ei olnud kunagi isegi rääkinud, et peaksid maakodu soetama. Aga kümne aasta eest oli ühel päeval äkki selge, et pere vajab kohta, kuhu vahel tööpingetest põgeneda… Loe lugu SIIT.

Julgete värvidega kodu kolmel korrusel
Pealinna südames asub värviline, avar ja valgusküllane kodu. Kuna katuseharja kõrgus võimaldas rajada kolm korrust, siis oli see ideaalne võimalus rajada õhuline kodu. Väljakutseks oli see kujundada nii, et kolmel korrusel paiknevad pinnad mõjuksid siiski tervikuna... Loe edasi SIIT.