Korter asub Stockholmi kesklinnast jalutuskäigu kaugusel neljakorruselise maja viimasel korrusel. Ruumi on 66 m2, sinna mahub kaks tuba ja köök ning pisike duširuum. Laed on mõnusalt kõrged — 3,15 m. Maja valmis aastal 1902, mis teeb selle väärikaks elupaigaks.

Korteri seinu katab kaunis dekoratiivkrohv, uksed on peeglitega ja põrandad on naturaalpuidust ning valged. 

Avaras koridoris on piisavalt ruumi kapikeste ja üleriiete jaoks. Kapid on eri aegadest, kuid ei riiva sugugi silma, vaid lisavad omapära ja näitab julget meelt. Säilitatud on vanaaegne uksekaar. Suunatav laevalgusti lubab valgusega mängida ning värvilaiguks esikus on punane lamp.

Elutuba valgustavad kaks suurt akent ja sealgi jätkub valge põranda võidukäik. Mööbel on minimalistlik ja praktiline ning tuba on vaba üleliigsest. Huvitavalt kohalt võib leida pildi.

Magamistuba on suur ja heledates toonides. Tavapärase laua- või seinavalgusti asemel on riputatud valgusti hoopis lakke.

Köök on küll pikk ja kitsas, kuid ruumi jagub siin lilledelegi. Söögilaud on sätitud akna alla.


Plaaditud duširuum on valdavalt valge, nüansiks must. Pesuruumiski on hulganisti pilte oma koha leidnud. Kitsasse pesuruumi on sobitatud ka vastavad riiulid.