Bauhofi aiaosakonnas on lõputu hulk armsaid taimi ja veel armsamates toonides ja kujudes lillepotikesi. Pastelsetes toonides potikesed mõjuvad põhjamaiselt ja keegi ei keela valida erinevaid vorme, kuna klaarid valged seinad on niigi piisavalt minimalistlikud. Potikeste sisse aga kolivad lõbusad succulent tüüpi taimed, mis on midagi vahepealset kaktuse ja tavalise taime vahel ning peavad vastu kuivusele. Lisaks näevad lihtsalt lahedad välja, justkui teiselt planeedilt.

Nüüd jäi lahendada veel see aknalaua probleem. Suur aken on olemas, sellel on olemas ka süvend, kus iseenesest võiks ju aknalaud pesitseda, kui sinna lihtsalt üks plaat sisse monteerida, kas ülemine aken jääb ikka lahti käima? Väike mõõdutöö ja saigi selgeks, et 1,5 cm paksune vineer mahub ideaalselt.

Selgituseks, miks mulle meeldib just vineer, on see, et see on päris soodne, seda on erinevas paksuses, seda on lihtne ise edasi töödelda ja selle hele toon mõjub väga stiilselt, igatahes minu maitsele paremini kui täispuit.

Niisiis taaskord retk Bauhofi saeruumi, natuke liivapaberit, läbipaistev mattlakk peale. Seekord tuli natuke ka kruvida ja paar toetavat detaili osta, kuid kõik oli samas kohas olemas ja kenasti valget värvi, nii et tulemus jääb minimalistlik — nagu aknalaud hõljuks õhus.

Vajalikud tooted:
1. Vineer (või muu mööbliplaat)
2. Matt vesialuseline lakk
3. Pintsel
4. Liivapaber
5. Succulent taimed
6. Lillepotid

Jaga
Kommentaarid