Basseinid, millega bassein.ee tegeleb ei ole puhkusereisidelt või ujulast meelde tulevad betoonist ja kahhelkividest kokku ehitatud veesilmad. Saates räägime komposiitplastikust vormi pressitud kümblustünnidest ja kuni kuue meetristest basseinidest. Me räägime nii basseinidest, kus saab julgelt teha kiiremaid tõmbeid, harjutada hüppeid ja niisama lustida kui ka kümblustünnidest, kus kuni 35 kraadises vees saab päevamured seljast maha mullitada.

“Me oleme saunarahvas, ennast vähemalt peame saunarahvaks. Bassein on sauna pikendus. Bassein on see koht, kuhu pärast head leili on mõnus hüpata end karastama, samuti koht, kus talvisel ajal teha talisupluse mugavad esimesed sammud. Kui aga räägime mullivannidest, siis need on lihtsalt mõnusad soojad istumiskohad, kus tööpäevajärgselt mõnikümmend minutit veeta.

Oluline on märkida, et Soodla müüdavad basseinid on töökorras aastaringselt: pidevalt toimub vee puhastus ja kütmine. See tähendab, et bassein on kasutamisvalmis igal ajahetkel, tuleb maha tõsta vaid basseni kaitsev kaan ja end mugavalt vette kasta.

Soodla aga ütleb, et kõigepealt on Eesti tingimustes bassein ikkagi tervise toode, mis annab võimaluse keha karastada, saunast tulles end jahutada ja stressi maandada. Mida aga basseini müüa rõhutab on see, et tegemist ei ole luksustootega.

“Alati on ju küsimus, mis on luksus ja mis mitte, kuid meie oma tervis ei ole luksus ning basseiniga maja hoovis, rõdul, katusel või mõnel muul pinna saame kindlasti oma tervist paremini hoida,” räägib Soodla.

Uusimas podcast’is “Moodne Kodu” arutavadki saatejuht Martin Hanson ja bassein.ee looja Guido Soodla selle üle, kellele mainitud basseinid on mõeldud, kui keeruline on neid paigaldada ja hooldada, mis maksavad ja kui kaua võiks minna aega, et suveks perele bassein kohale tuua.

Kõikide küsimuste, ettepanekute ja kommentaaridega palun pöörduda meie poole kirjalikult: mk@delfi.ee

Kuula kodutrendide podcast’i “Moodne Kodu” järjekordset osa siit:

1x
00:00

Jaga
Kommentaarid