Arne Maasik on arhitekt, arhitektuurifotograaf ja kunstnik, kelle loomingut tunnustati 2019. a Kristjan Raua preemiaga. Esinenud paljudel näitustel Eestis ja välismaal, millest seni olulisemad on 2019. a ÜRO peahoones New Yorgis eksponeeritud „Louis Kahn, Form Island to Island“ ja sellel suvel Arhitektuurimuuseumis avatud „Geomeetria ja metafüüsika“ mis on ühisnäitus koos graafiku Mare Vindiga.

Arne Maasiku kunstnikukäekirja iseloomustab metafüüsiliste allhoovuste tabamine ja leebe poeesia. Tema huvi fookuses kunstnikuna on niihästi suurlinnad kui ka agulid, vanad majad ja võsad, muidu perifeerne elukeskkond, mis muutub fotodel hingestatuks ja elusaks.

Laost leiab pärleid nii vanema kui ka uuema loomingu hulgast. Hilisemast loomingust on esindatud fotod seeriast “Nature Morte” (2017), mida on eksponeeritud paljudel näitustel ja festivalidel, teiste seas Eesti Kunstimuuseumi suurnäitusel “Küllus ja kaduvus” Kadrioru lossis.

  • Arne Maasiku töödega saab tutvuda lao tühjendusmüügil, mis toimub kolmapäeval, 19. juunil kell 15.00-21.00 Arsi Maja III korrusel (Pärnu mnt 154, Tallinn). Vaata fotosid ka kunstniku kodulehelt.