Korteri neli akent avanevad vaiksesse sisehoovi, mis teeb linnas elamise eriti nauditavaks — siin on vaikne. Hoovis on ka grillimisnurgakesed.

Põrandaid katab rammusalt tume puitpõrand, mis haakub hästi heleda üldmuljega. Siin armastatakse vanema aja mööblit. Kuldne on läbivaks kogu interjööris: pildiraamid, padjad, lauad, küünlajalad…

Elutoast avaneb hoovi kaks akent ja sisse paistab paras annus valgust. Diivanil istudes avaneb vaade kogu korterile — läbi köögi magamistuppa.

Siit pääseb nii koridori kui ka kööki. Tagasihoidlikumas võtmes sisustatud köögis leiame eest valge ja roostevaba terase kombinatsiooni — vaata riiuleid! Värvi annavad siin mõned värvilisemad nõud.

Magamistuba ja kööki eraldavad lükanduksed. Magamistoas on mõnusalt lai voodi, suur kuldse raamiga peegel ja lage kaunistab lühter. Hea idee näppamiseks — redel-riidehoidja — lahe ja praktiline sisustuselement.

Vannitoas on kasutatud õhulist valget portselani ning valgeid ja musti keraamilisi plaate. Laes loob meeleolu uue aja lühter.