Omaniku sõnul ta isekujundaja abi ei vajanud, oli ehitamisel hoopis ise nõu ja jõuga abiks. Tema jaoks oli tähtis, et tulemuseks oleks soe ja hubane kodu — näiteks köögi ja magamistoa seinale on saanud luuleriimis toredad kirjutised. Läbivateks toonideks köögis on kaunis pruun ja hall.

Kraanikausi kõrval on kasutatud praktilistel ja kujunduslikel eesmärkidel halli looduskivi.

Elutoa ja magamistoa viimistluses on märkimist väärt üks sein, mis on viimistletud n-ö ussikrohvi stiilis ja seejärel värvitud. Tegemist on spetsiaalse krohvimisstiiliga, mis meenutab veidi vana, usside uuristatud seina. Suure toa seinale on pandud ka tapeet, mis lisab hubasust. Siin toas on halli kõige rohkem, selle kõrvale on valitud punane ja lilla. Kena kooslus!

Magamistoas on pilgupüüdjaks sein, millele on lisaks luuleridadele kleebitud motiiv tänavalt — õuelaterna all mängivad kassid… Seinakleebised on väga hea mõte igasse koju, sest neid saab kergesti eemaldada. Muidugi saab endale meelepärase pildi lasta ka maalida — või ise maalida…

Kui töö nõuab ja vähegi võimaldab, siis kodukontor on küll asjalik tuba, kuhu saab vajadusel mahutada ka külalised.

Avarasse esikusse lisab veelgi avarust mahukas peegelustega riidekapp.

Väga heas korras mõnusa planeeringuga 65-ruutmeetrine kolmetoaline korter ootab aga nüüd uusi omanikke. Huvi korral vaata lähemalt SIIT.