Siin on kümme ideed, mis aitavad sellel hooajal luua trendika kodu.

1. Erksinine

Seda tugevat värvi saab lihtsasti tasakaalustada mõne heledama värviga. Vali endale seda tooni kardinad ja lauanõud. Selleks, et veelgi sügavust lisada võiksid mõned detailid olla sinepikollased.

2. Tume mööbel

Mustad ja tumedates toonides aksessuaarid olid trendikad juba eelmisel aastal. Nüüd, aasta hiljem, hiilib see trend ka mööblisse. Üha rohkem koguvad populaarsust musta värvi mööbliesemed. Selleks, et natuke soojust lisada, võib kombineerida musataga soojemaid toone.

3. Kihilisus

Õhtud lähevad üha kiiremini pimedaks ja suureneb soov ennast võimalikult mõnusalt ja mugavalt tunda. Sellist mõnusat tunnet aitab tekitada erinevate tekstuuride kasutamine. Lisaks sellele võib ka erinevate mustritega vaipu üksteise peale sobitada, eri materjale interjööris põimida jne.

4. Neutraalsed toonid

See trend sobib pigem neile, kes eelistavad tagasihoidlikku stiili. Kasutada saab palju helepruune ja kreemjaid toone. Selleks, et natuke kontrasti luua, võib väiksemate detailide peal tumedamaid toone kasutada.

5. Heleroosa ja roheline

See heledates toonides trend on kindlasti hea abimees tumedatel talvekuudel. Need kaks tooni töötavad koos väga hästi. Võid investeerida nendes toonides vaasidesse, diivanipatjadesse ja pleedidesse. Kui soovid suuremat muutust, on populaarsust kogumas ka palmilehtedega tapeet.

6. Sädelus

Aita oma kodul eredalt särada. Kaunista ruume kullast, messingust või vasest detailidega. Selleks, et lisada natuke omapära, kasuta ka erinevaid tavapäratuid kujundeid.

7. Lilla

Dramaatilise, kuid siiski koduse tunde tekitab lilla. Sellega lood ilusa ja pilkupüüdva toa. On üks värvidest, mis sel hooajal esile tuleb. Vali üks suurem mööbliese, mis oleks tähelepanu keskmes. Ümbritse see hallide ja roheliste toonidega, et õhkkonda veel kodusemaks muuta.

8. Minevikuhõngulised detailid ja esemed

Üks kiiremaid ja mugavamaid viise trendidega järje pidamiseks on väikeste muutuste tegemine. Näiteks lillepotid, voodiriided, pleedid. Väga mõnusa õhkkonna loovad just minevikuhõngulised detailid, mis siiani populaarsed on. Kasvõi vana ahi moodsas interjööris.

9. Erinevad tekstuurid

Kasuta erinevaid pigmente, et luua huvitavaid tekstuure. Luksusliku ilme saamiseks kasuta metalseid ja lillakaid toone. Katseta värvidega, mängi kihtide ja tekstuuridega. Kasuta seina lõuendina.

10. Tumedad köögid

Must on tagasi ja nüüd ilutseb see meie köökides. Sisekujundajad näevad tuleval hooajal palju tugevaid toone. Inimesed on julgemad kui kunagi varem. Ei kasutata ainult rohelisi ja roosasi toone, vaid liigutakse eemale hallidest toonidest ning asendatakse need mustaga. Must lisab ruumi palju dramaatilisust ja sügavust.