Hea tasakaalu aitab luua asjade ja värvide õige paigutus. Siit leiadki mõned ideed, kuidas oma vannitoale natukene vürtsi ja iseloomu lisada.

Vali üks detail, mille värviliseks muudad

See on kõige lihtsam viis tuua igasse ruumi natukene värvi. Vannituba pole mingi erand. Kui üldiselt on terve tuba neutraalne, siis pisike värviline detail annab sellele palju juurde. Selleks võib olla midagi väga lihtsat - näiteks käterätikud. Või lisad hoopis vanni välisküljele mõne julge värvi.

Värvilised plaadid

Neile, kes tahavad midagi püsivamat, on suurepäraseks lahenduseks erinevad plaadid. Jällegi, üldpilti neutraalsena hoides saab vannitoale vürtsi lisada näiteks värviliste põrandaplaatidega. Nii ei muutu ka ruumi üldine stiil. Sama kehtib tegelikult lae kohta. Värvides lae mõnda julgesse tooni, ei muutu ruumi stiil väga palju.

Stiil, millel on mõju

Alati ei pea kaasaegseid trende järgima, seda eriti vannitubade puhul. Tihti minnakse liiale hetkel moes olevate asjade lisamisega. Olenemata stiilist annab luua väga ilusa ja rahuliku vannitoa, kasutades piisavalt kaasaegseid detaile. Värvi võib lisada erinevate tekstuuridega. Näiteks telliskiviseinad, puidust talad või betoonseinad.

Katseta!

Olgu selleks vannitoa vaip, tapeet või seinavärv, tuleb valida loomulikult see, mis just sinu vannitoas töötab. Olenemata trendidest.

Tuleb meeles pidada, et õige valgustus annab värvidele palju juurde.

Seinakleebistest kuni maalingute ja värviliste plaatideni võib õige lahenduse leidmine aega võtta. Kõik ei pruugi esimese korraga alati õnnestuda. Tuleb erinevaid asju katsetada, nii leiad õige asja.

Allikas: decoist.com