Planeerige ja mõelge loovalt
Mööblipoe proportsioonid on teised kui teie kodus, seega võib poes olev mööbel tunduda kas suurema või väiksemana, kui hiljem sinu elu- või magamistoas. Vältimaks liiga massiivse mööbli ostmist on kõige lihtsam mõõta sisustatav ruum ära, joonistada paberile lihtne plaan koos uste ja akendega ning mõelda, kuidas mööbel võiks paigutuda ja kui palju ruumi iga ese saab võtta.

Vana mööbliese uueks
Kui sul on mõni mööblitükk juba varasemalt olemas, siis proovi uute ja vanade esemete kombineerimist. Isegi kui olemasolev mööbel erineb stiili poolest uuest mööblist, siis ei tasu vanu asju kohe kõrvale heita. Võimalik, et vana diivanilaud või seinariiul vajab vaid uut värvikihti, et uue mööbliga sobituda.

Alustage kõige tähtsamast
Kogu uue kodu mööbel ei pea olema korraga ostetud. Koosta mööbli soetamise eelarve ning mõelge, mis on sinu jaoks kõige tähtsam. Kas soovid pigem investeerida kvaliteetsesse voodisse või meeldib sulle väga süüa teha ning sooviksid, et köögimööbel saaks esmajärgus paika? Pole mõtet osta kogu maja või korteri mööblit korraga ja võimalikult odavalt, kuna suure tõenäosusega hiljem kahetsed seda otsust, sest tihtipeale loksub selge soov paika uues kodus elades.

Allikas: Softrend

  • Kui sul on vahva lahendusega esimene kodu, siis saada meile sellest pilt või pildid märgupealkirjaga"esimene kodu" aadressil moodnekodu@delfi.ee