Väga hubase õhkkonna aitab luua põrandale asetatud suur vaas või lillepott koos taimega. Nii saab tuppa natuke värskust tuua.

Sobita mõnda tuppa üks stiilne pink. Näiteks on väga imekaunis tumesinise ja kuldse kooslus. Kuldseid detaile ka mujale ruumi lisades tundub kujundus terviklikumana. Katseta erinevate toonidega ja leia just endale õige lahendus.

Hubasust saab veel lisada lugemisnurgaga. Sinna sobivad suurepäraselt avatud riiulid. Või miks mitte punuda pesake aknalauale?

Kodu saab huvitavamaks muuta ka peeglitega. Nende abil on võimalik peegeldada ja võimendada erinevaid ruumis olevaid detaile.

Klaasist mööbliga saab tuppa õhulisust ja ruumikust tuua.

Söögitoas võiks kasutusel olla mõni lihtne lahendus. Näiteks loob väga hubase õhkkonna puidust laud, mida ümbritsevad värvilised toolid.

Magamistoas tuleb tähelepanu pöörata eelkõige öökappidele ja voodipeatsile. Nendel detailidel võib tervele toa kujundusele suur mõju olla. Kõige lihtsam ja stiilsem on öökapi asemel pisikest lauda kasutada.

Valgustuski on väga oluline. Seda olenemata toast. Hubane ja võluv keskkond tuleb luua nii, et ükski tuba liiga hämaraks ei jää.

Väga tähtis on ka värvivalik. Tuleb valida toonid, mis aitavad teisi toas olevaid toone rõhutada. Värvide kõrval on väga olulised veel tekstuur ja mustrid. Need kolm detaili peavad olema tasakaalus.

Allikas: Moodne Kodu arhiiv