Kõigi Larsen Kinnisvara korterite puhul valitseb tasakaal moodsa disaini ja ajatu klassika vahel. Narva maantee esimese vabariigi aegse maja puhul renoveeriti ja võeti taaskasutusse radiaatorid. Samuti toodi esile ajastule iseloomulik sisseehitatud nišš, mis algupäraselt täitis külmruumi otstarvet. Kindlasti olid inspiratsiooniks ka korteri kõrged laed ja laiad aknalauad. Korteri kõige ehedam pärl on vaieldamatult autentne kalasabaparkett elu- ja magamistoas, kusjuures magamistoas on selle haruldane, eriliselt laia mustriga versioon. 

Elutoas on veel koht kodumaisel uuel disainil OOT-OOT Studio loodud diivani näol.

Kasutatud on ainult naturaalseid või allergiavabu viimistlusmaterjale. Kalasabaparkett lihviti ja kaeti naturaalse õliga ning üldise rahuliku valgel foonil sai tulemus väga elegantne. Parketile lisab aktsenti valge põrandaliist, mis mõjub modernse ja puhtana.

Köögiosas domineerib marmori imitatsiooniga läbimassplaat, mis paigaldati diagonaalis, arvestades korteri ehitusajastut. Köögimööbli projekteerimisel on sisse toodud viiteid traditsioonilisemast ja põhjamaisest stiilist. Just tasakaal renoveeritud originaaldetailide ja moodsate materjalide vahel on see, mis teeb sellest kellelgi hea kodu pikkadeks aastakümneteks.

Tegemist on ruumidega, mis moodustasid algselt hoopis osa suuremast korterist. Seetõttu tuli terve korteri planeering ümber mängida ja huvitavaks väljakutseks oli paigutada pinnale optimaalselt kõik kodu funktsioonid. Soov oli, et väiksest ruutmeetrite arvust hoolimata tekiks eristatavad tsoonid: esik, köök, elutuba, duširuum-wc ja magamistuba, kuid samas säiliks avar ja õhuline üldmulje. Hea on näha, et tulemus ei töötanud mitte ainult joonestuslaual, vaid ka praktikas.

Korter sobib neile, kes otsivad standardlahendustest enamat. Turg on küllastunud n-ö kipsplaadiga valgetest karpidest. Ka konkureerivas hinnaklassis saab pakkuda stiilseid ja skandinaavialikke lahendusi, mida disainitundlikum klient hinnata oskab. Narva maantee korteri loomisel on silmas peetud noori professionaale, kel on hea maitse ja kelle jaoks on olulised kvaliteet ning läbimõeldud detailid.

Esimesena püüavadki korteris pilku haruldane laiamustriline kalasabaparkett ja renoveeritud ajastutruud detailid. Pikemas perspektiivis aga muudab korteri eriliseks just ruumide läbimõeldus — kõik kodule vajalikud funktsioonid on hästi ja loomulikult integreeritud.