Kui tegu pole just tehnikainimesega, siis on üsna raske endal kogu pilti haarata. Sestap on mõistlik küsida nõu spetsialistilt. Ideaalis võiks spetsialisti poole pöörduda juba üsna kodu ehitamise algusjärgus, sest hiljem torusid vedama hakata on keerulisem, aga mitte võimatu. Näiteks kui on soov ühendada kohvimasin ja külmik tsentraalse veesüsteemiga või soovitakse kööki kesktolmuimejaga köögilahendust.

Kodutehnika peab meid teenidama aastaid ja seetõttu on soovitav teha otsus uusima tehnoloogia ja kvaliteetse tehnika kasuks. E-sisustus pakub oma klientidele esmaklassilist kodu- ja köögitehnikat. Valida saab AEG, Electroluxi, Miele, Siemensi, Boschi, Liebherri, DeDietrichi, Smegi, Falmeci ja Siriuse tehnikat.
Nõudlikumale ja disaini hindavale kliendile pakub E-sisustus innovaatilisemat ja eksklusiivsemat köögitehnikat, nagu Electrolux Grand Cuisine, Molteni, Wolf, Sub-Zero, ABK InnoVent, Gaggenau, Ilve, Fisher & Paykel jm, mida tavapoodide valikus ei leidu.

E-sisustus on ametlik Electroluxi edasimüüja. Tehnika ostmine ametlikult edasimüüjalt annab kliendile kindluse, et kõikidele pakutavatele toodetele on ka kohapeal teenindus ja hooldus garanteeritud.
Electroluxi partneri üheks suureks eeliseks on, et ostu ja müügiprotsessi töövahendina kasutatakse innovaatilist Electroluxi ülemaailmset B2B ehk Business to business süsteemi. See võimaldab pakkuda kliendile laias valikus kõige uuemat tehnikat. E-sisustuse kaudu on võimalik tellida ka selliseid Electroluxi eksklusiivseid tooteid, mida tehnikapoodidest osta ei saa.
B2B süsteem lihtsustab müügipakkumiste tegemist. Selle kaudu saab teha kliendile detailse pakkumise, kus on välja toodud toote kirjeldused, võimalikud tehnilised andmed, pildid, paigaldusjuhised, eestikeelsed juhendid jne. Kuna B2B süsteem võimaldab reaalajas jälgida toodete saabumisaegasid, siis saab juba pakkumise tegemisel arvestada kliendi sisustamise ajakavaga.

Pesumasinad

Pesumasinad muutuvad aina enam säästlikumaks. Seda nii energia- kui ka veekasutuse poolest. Samuti on erisüsteemid pesupulbri doseerimiseks (nt Miele), Electroluxi soojuspumbaga pesumasin-kuivati ja palju muud.

Miele päikesepatareidega pesukuivati

Ahjud ja õhupuhastid

Kui rääkida ahjudest, siis Miele on ette võtnud läbimõelduma materjalikasutuse ja ahjus on senisest enam ruumi, sest seinad on õhemad tänu uudsetele ja täiustatud isolatasioonimaterjalidele ning veepaagid on targalt paigutatud juhtimispaneeli taha. Auruahjudel on kaks paaki, millesse lisatakse aurutamiseks vajalik vesi ja teise koguneb kondenseerunud veeaur — nii jääb ahi puhtam. Miele ahjud on varustatud ka juhtmevaba liha sisetemperatuuri mõõtva termomeetriga.

Miele tootevalikus on ka mugav, mootoriga üles-alla liigutatav õhupuhasti, kuid on selliseidki, mida saab töötasapinna sisse peita ja vajadusel sõidab see sealt välja. Suur valik väljasõitvaid õhupuhasteid on firmalt Sirius, pildil induktsioonpliit.

Isemõtlev Bochi õhupuhasti on mugav. See reageerib lõhnale ja aurule ning lülitub ise vajadusel sisse. All pildil olev perimeetertõmbega õhupuhasti on vaoshoitud ja toimib ka valgusti eest (Sirius õhupuhasti). See tõmbab auru ja lõhnad sisse vaevumärgatavatest äärtest. Esmapilgul ei saa arugi, et tegu võib olla õhupuhastiga.

Külmikud ja jäämasinad

Sahtelkülmikutel on kogu sisu paremini nähtav, kuna sahtel on täiesti väljatõmmatav.
Kõrgema klassi külmikutel on sahtlid siinidel ja need liiguvad ülivaikselt ja sujuvalt.

Üha enam on ka kodudes kasutusel jäämasinaga sisseehtitatavad külmikud. Siin on kaks võimalust. Esiteks võib jäämasina ühendada otse tsentraalse veesüsteemiga ehk süsteem kontrollib automaatselt, millal on vaja jääd juurde teha. Teine on juba levinum variant — külmikus on paak, kust süsteem võtab automaatselt vee, millest tehakse jääkuubikud.

Üha suuremaks muutunud veinitarbimisharjumusega on populaarseks osutunud firma Liebherr erinevate integreerimisvõimalustega veinikülmikuid. Enim ostetud on mööblipüstakusse paigaldatav 45 cm kõrgusega veinikülmik, mis mahutab 18 pudelit veini. Külmikus on LED-valgustus ja mugav elektrooniline temperatuurijuhtimine.
Kui oled klassikalise stiili austaja, siis on ka siin pakkuda põnevaid ja integreeritavaid lahendusi, näiteks inglise stiilis tehnika (Smeg ja pildilolev Ilve).

Viimane sõna jäägu Miele nõudepesumasinale, mille uks avaneb sellele koputades. Mugav, eks.

Lähem info: E-sisustus.

Jaga
Kommentaarid