Rõhku oli pandud ka toodetele, mis seotud tervise ja hea rühiga.
Radis oli esindatud kolme uue tootega: MIX, TIP ja KAX. Kuidas tooted sellise nime said?

Kolmetähelised tootenimed said alguse tooteseeriast, mille disainisid Radisele EKA magistrandid. Seejärel on seda joont üritatud hoida, arvestades samas, et nimi oleks hääldatav ja meeldejääv eri kultuuriruumist tulnud inimestele ning annaks veidi ka toote kohta midagi edasi. Näiteks riiul PIX puhul meenutavad riiuliuksed oma asetusega piksleid. Kummut MIX seob omavahel varasemate kummutite paremad osad. Iste KAX on kahekohaline jne.

Kummut MIX

Uus ja suur kummut MIX ühendab endas nagu nimigi ütleb kõik kummutite head omadused. Siin on rohkelt riiulitega panipaiku, kaks mahukat sahtlit ning kõige lisaks baarikapp.
Valmistatud kasevineerist, õlivahatatud.
Saadaval eri toonides — helehalli, tammekarva, pähklitooni, naturaalselt või valgelt õlivahatatult.

Diivan-iste KAX

Tegemist on kerge, kuid väga tugeva diivani-pingiga, mida on saada nii kahekohalise kui ka üksiku istmena.
Valmistatud paksust kasevineerist ja kvaliteetsest kangast, porolooniste.
Sobiva värvikombinatsiooni nii vineerile kui kangale saad ise valida, sest kõik pingid valmistatakse tellimuse peale. Vineerist jalad võivad olla valged, helehallid, tumehallid, wenge-pruunid, tammetooni, pähklitooni või mustad. Istumisosa on kvaliteetsest Tabua puuvillasisaldusega kangast kuues erinevas toonis — oranzh, lilla, kollane, pruun, kreemjas ja beež.
Kahese pingi KAX laius on 115 cm, kõrgus 74 cm, sügavus 62 cm.
Ühese pingi YX laius on 58 cm, kõrgus 74 cm, sügavus 62 cm.

Tugitool TIP

Tugitool TIP on mugav, tugeva kaelatoega iste, küünarnukid saab nõjatada külgedele. Seda tooli luues lähtus disainer populaarsest kiiktoolist GEE, luues sobiva istme ka neile, kellele kiiktool ei sobi või ei mahu tuppa.
Valmistatud paksust kasevineerist ja kvaliteetsest kangast, vedruiste.
Sobiva värvikombinatsiooni nii vineerile kui kangale saad ise valida, sest kõik tugitoolid valmistatakse tellimuse peale. Tugitooli vineerist jalad võivad olla valged, helehallid, tumehallid, wenge-pruunid, tammetooni, pähklitooni või mustad. Istumisosa on kvaliteetsest Tabua puuvillasisaldusega kangast kuues erinevas toonis — oranž, lilla, kollane, pruun, kreemjas ja beež.
Tugitooli laius on 63 cm, kõrgus 102 cm, sügavus 82 cm.

Kuigi tänapäevane tehnoloogia teeb toodete esitlemise ja inimestevahelise suhtlemise lihtsamaks, eelistavad mööbli sisseostjad siiski näost-näkku kohtumisi ning reaalsete toodete ülevaatamisi. Suur rahvusvaheline mess on selleks parim võimalus ja IMM Cologne on mööblidisainerile heaks platvormiks.

Mauri Abneri sõnul on viie aasta jooksul kogutud kontaktid laiendanud nende turgu oluliselt: Radise vineermööblit müüakse juba Inglismaal, Prantsusmaal ja Saksamaal. Nüüd on lootust, et nendes riikides tuleb edasimüüjaid juurde ning lisanduvad Šveits, Iisrael ja Taiwan.