1900ndate alguses ehitatud hoones on säilitatud võimalikult palju autentset ja vanu detaile on säilitatud ka selles kodus. Esiku seinad ja uued kapid on saanud Jotuni värviga suvelume jume (värvi nimi Summer Snow).

Avatud planeeringuga elutuba-köök pakuvad mõnusat olemist. Elutuba on üsna suur, kuid samas on loodud sisustuselementidega kodune ja hubane miljöö. Kerge ja õhulise tundega atmosfööri loovad kõrge lagi, suured aknad ja vaade välja.


Köögi 20 ruutmeetrit on täidetud lihtsa joonega, ruumi jagub vajadusel kümnele inimesele. Uksed on käepidemeteta, luues nii silmale stiilipuhta terviku — et oleks kena vaade ka elutoast.

Massiivsete lükandustega on eraldatud n-ö nurgatuba, mis on mõeldud külaliste jaoks ja täidab kodukontori ülesannet. Siit avanevad vaated mitmes suunas. Nagu elutoas ja köögis, on ka siin seinad valget tooni ja sisustus lihtne. Ei midagi üleliigset — tool, laud ja riiul!

Suur magamituba asub aktiivse olemise tsoonist veidi eemal. Seinad ja kapid on siin värvitud samuti Jotuni värviga. Toon (Washed Linen) on valitud mahe ja magamistoale sobiv. Magamitoast saab astuda rõdule, mis annab hea võimaluse nautida sooja hooaja ilma, kauneid päikeseloojanguid ja linnale avanevat vaadet.

Teise magamistoa aknad avanevad vaiksesse sisehoovi. Magamistoas on lapselikku helgust ja lihtsust.

Vannitubasid on on elamises kaks, üks suurem pererahvale ja teine väiksem külalistele. Suure vannitoa seinad on värvitud, põrandad on aga kaetud kaheksanurksete marmorplaatidega, dušinurk on eraldatud klaasseinaga ning hea valgustus loob meeleolu.