Palma vanalinna lähistel asuvasse 90 ruutmetrisesse korterisse mahub kolm magamistuba, elutuba, köök ja vannituba. Sisekujunduses on Tine lähtunud kohalikest eripäradest — näiteks katab põrandaid kogu korteri ulatuses lõunamaadele omane kahhelplaat. Esikus tervitavad saabujat vanad restaureeritud paarisuksed.

Elutuba on põhjamaiselt karge, mis võimendab veelgi Mallorcal aastaringselt jaguvat päikesevalgust. Säilitatud on karniisid ja laerosett. Ka osa põrandaplaatidest on kuulunud korteri juurde päris algusest peale. Kui remondi käigus hakati eemaldama inetuid kollase- ja sinisekirjusid kivisid, tuli paksu tsemendikihi alt välja kaunis geomeetriline muster. Elutoale lisab suvist õhulisust kerge punutud mööbel ja naturaalne puit.

Üle kõige hindab korterile sisekujunduse loonud Tine kontraste. Kui köögikapid on on säravvalged, siis riiul ja vannituppa avanevad aknaraamid on valitud sügavmustad. Tähelepanu tasub pöörata ka huvitavatele pisidetailidele — näiteks kapinuppe asendavad siin hoopis nahkpaelad.

Vahemereäärset eksootikat ei pea koduomanikud paljuks vürtsitada idamaadele omaste materjalidega. Paljud sisustusaksessuaarid pärinevad Vietnami, India ja Maroko reisidelt. Mitmed jälle Tine enda sisustusbärndi kollektsioonidest.

Magamistuppa on lisatud näpuotsaga põhjamaist modernismi. Industriaalse hõnguga valgustid toovad üldilmesse mõnusa eklektika. Magamistoast pääseb lükandukse kaudu otse vannituppa.

Lihtne mustvalge vannituba mõjub absoluutselt eksootikavabalt. Tagasihoidlikku kujundust soosib pisike ruum, kus on tahtlikult välditud suurte üleminekute kasutamist. Et pisikesse pesuruumi täiendavat valgust tuua, on köögi ja vannitoa vahele tehtud aken.

Korter paistab silma põneva planeeringuga. Vannituba asub kahe magamistoa vahel ning teise lükandukse kaudu pääseb teise magamistuppa.

  • Tine Kjeldseni sisekujunduste ja sisustusbrändiga saad lähemalt tutvuda siin.

LOE LISAKS: