Eramu kohta on tegemist ebatüüpiliselt pisikese majaga, kus kogu eluks vajalik on mahutatud 85 ruutmeetrile. Samas ei olnudki hoonet kavandades eesmärk teha kodu suurele perele, vaid tegemist oli arhitekt Steven Holli büroo eksperimentaalse kunstiprojektiga. Hoone toimib praegu rendikoduna, mida võivad kõik soovijad majutusportaali Airbnb vahendusel endale puhkuseks üürile võtta.

Majas on kasutusel terve rida nutikaid ja loodussäästlikke lahendusi - talvel tagab sooja toa maaküte ning elektrit toodetakse päikeseenergiast. Talviselt õdusa atmosfääri loomiseks on majas ka puuküttega kamin. Konditsioneeri asendab hästi läbimõeldud loomulik ventilatsioon, mis tagab nii suvel kui ka talvel mugava õhuvahetuse.

Avatud planeeringuga interjööris on kasutatud ohtralt puitu ja vineeri. Põrandad on valatud betoonist. Tänu rohketele akendele langeb tuppa päevavalgust igast ilmakaarest.

Kahekorruselise maja peakorrusel asuvad köök ja elutuba. Teisel korrusel magamistoad.

Majas võib mugavalt majutuda viis inimest. Magamisasemed on inspireeritud Jaapani futoonvooditest.

Oskuslikku vineerikasutust ja põnevaid panipaiku leiab igast ruumist, ka vannitoast.

Kui soovid selles omapärases eramus peatuda, saad seda teha majutusportaali Airbnb vahendusel. Maja päevane rendihind on 276 eurot.

LOE LISAKS: