Klaasitud terrass — parim põhjamaises kliimas

Eesti heitlike ilmadega oleks hea omada kohta, kus püüda soojendavaid päikesekiiri või varjuda külma tuule ja vihma eest. Klaaside abil muudad terrassid ilmastikukindlaks kasulikuks lisaruumiks ning hoiad eemale tolmu ja sääsed. Sealjuures on klaasitud terrass endiselt avar ja valgusküllane.

Klaasimisel saab kasutada kahte erinevat lahendust — raamidega ja raamideta klaasistust, mis säilitavad terrassi soojuse ja hubasuse igal aastaajal.

Raamidega klaasistus

Lihtsalt paigaldatav terrasside klaaslükandsüsteem koosneb alumiiniumprofiilidest ja nende sisse sulundatud klaasidest. Moodulid liiguvad sujuvalt laagerrullikutel ülemise ja alumise juhtsiini vahel.
Profiilide pinnakatte valikus on naturaalne anodeering ja RAL-kataloogi alusel pulbervärvitud. Klaasidest saab valida kas karastatud või lamineeritud kirka klaasi, mattklaasi ning erinevates värvides toonklaaside vahel.
Selle süsteemi paigaldamisega saab iga meistrimees ka ise hakkama.
Õueköögile ideaalne lahendus

Malmerki terrassisüsteem

Raamideta klaasistus

Toode koosneb ülemisest ja alumisest juhtprofiilist ning horisontaalrullikutega varustatud klaasidest nende vahel. Rullikute- ja profiilide konstruktsioon võimaldab klaase üksteise järel liigutada. Klaasid saab nagu raamatulehed sissepoole seina äärde kokku lükata ja terve terrassi tervikuna avada.

Süsteem koosneb 500-700 mm laiustest, 8 mm paksustest karastatud klaasidest. Võimalik on valida läbipaistva ja toonitud klaasi vahel. Soovi korral saab sirgete terrasside puhul alumist juhtprofiili uputada põrandasse nii, et see ei jääks põranda tasapinnast kõrgemale.
Malmerki klaasterrass

Klaasterrassi märkamatu viimistlus

Mõlemad süsteemid sobivad suurepäraselt nii terrassi, grillinurga kui ka suveköögi klaasimiseks.

Õige aeg klaasimiseks

Kevad on õitsemise aeg, puud lähevad lehte ning ilm järjest suvisemaks. Põhjamaises kliimas annab klaasitud terrass võimaluse nautida päeva väljas olenemata aastaajast ja ilmastikuoludest.

Klaasterrass on suursugune
Jaga
Kommentaarid