Rõduklaasid on funktsionaalne lahendus rõdu kaitsmiseks sademete ja mustuse eest. Vastupidavad ja turvalised rõduklaasid loovad hoonele moodsa fassaadi ning pikendavad maja eluiga. Tänu oma mitmekülgsetele omadustele on rõdu klaasimine olnud populaarne trend aastakümneid.

Klaasitud rõdu eelised
Kaitseb ilmastikutingimuste eest. Klaasid kaitsevad rõdu sademete, tuule ja tolmu eest, mis muudab selle aastaringselt kasutatavaks.

Kaitseb maja. Klaasitud rõdu suurendab maja eluiga, kaitstes seinu sademetest tekkivate mõjude eest, nagu liigniiskus ja hallitus.

Lisab turvalisust. Kinnine rõdu muudab selle turvaliseks paigaks lastele ja koduloomadele. Samuti kaitseb soovimatute „külaliste“ eest, kuna aknaid ei saa avada väljastpoolt. Rõdu klaasimisel kasutatakse ainult karastatud klaasi, mis on vastupidav löökidele ja temperatuurimuudatustele.

Vähendab müra taset. Suurte magistraalide ääres elavad inimesed puutuvad pidevalt kokku müraga. Lahenduseks on klaasitud rõdu, mis aitab oluliselt vähendada tuppa kostuvat tänavamüra.

Suurendab kasulikku pinda. Kinniehitatud rõdule saab luua mõnusa vabaaja veetmise paiga. Näiteks teha hubase aiakese, istutada lilli ja maitserohelist, luua mõnus lugemis- või päevitamise nurk jne.

Vähendab küttekulusid. Klaassüsteemid on ühekordsest klaasist, mis tähendab, et klaas ei ole piisavalt soojapidav ruumi suurendamiseks rõdu arvelt. Küll aga saab rõdule tänu ilmastikukindlatele klaasidele mööblit paigutada. Samuti hoiab klaasimine soojuskadu madalamal ruumis, mis on ühenduses klaasitud rõduga.

Vaata, kuidas toode töötab ja kuidas käib tellimusprotsess.

Millal klaasida rõdu?
Üldlevinud arvamus on, et rõdu klaasitakse kuival aastaajal. Tegelikult on rõduklaase võimalik paigaldada igal aastaajal sõltumata sademetest ja temperatuurist. Ka talv on klaasimiseks sobiv aeg. Talveperioodil klaasitud rõdu on sama vastupidav ja kvaliteetne kui kuival hooajal tehtud töö.

Rõduklaasid sobivad igat tüüpi rõdudele. Hoolitsetud rõdu on iga hoone uhkuseks ning lisab korterile väärtust. Eesti kliimas on rõduklaaside kasutamine õigustatud lahendus, muutmaks rõdu aastaringselt kasutatavaks. Konsulteeri Malmerk Klaasiumi spetsialistidega ja aitame valida Sinu korterile sobiva rõduklaasimissüsteemi.

Vaata lähemalt ka siit.

Jaga
Kommentaarid