Tuuleküünal — efektne igal ajal
Puidust valmistatud õueküünal sobib põletamiseks tuulise ilmaga. Sobib kasutamiseks nii suvel rannas kui ka talvel lumega. Küünal on väga efektne ka hõõguvana. Tuuleküünal põleb soodsates tingimustes peaaegu täielikult ära. Tekitab toreda olemise ja annab mõnusat valgust.

Eco-grill — ideaalne “kaaslane” piknikule
Ühekordne puidust grill, mis on seest õõnes lepapakk ja täidetud grillsöega, millel kaasas grillrest. Süütamiseks sobib puutoht. Seda saab kasutada nii sise- kui ka välistingimustes.

Eco-valgus
See loob ilusa dekoratiivse tule mugavalt ühe tikuga süüdates. Saab nautida elavat tuld meeleolu loomiseks nii siseruumides, kaminas kui ka õues väliküünaldena.

Kasest küünlaalused
Kasepuidust naturaalsed dekoratiivtooted. Lisavad interjöörile mõnusat maalähedust.

Uurisime Woodbrighti tegevjuhilt Eva Laksilt, kuidas selised tooted sündisid.
Woodbright on läbi ja lõhki pereettevõte, kuhu on kaasatud kolm põlvkonda. Kõik sai alguse mõni aasta tagasi suvel, kui mindi koos lähedastega mere äärde vaba aega veetma. Lõkke tegemine oli kindel plaan, et oleks mõnus ja hea meeleolu. Leidsime küll lõkke tegemiseks metsast puid, kuid need olid põlemiseks liiga niisked. Sealsamas sündiski idee tootest, mis oleks kuiv ja mida oleks lihtne süüdata.

Teie valikus on ka dekoratiivtooted.
Samal ajal arenes ka meie kasest dekoratiivtoodete idee, sest meie pere armastas kodus kamina ääres istuda, eriti lastega koos õhtuti elavat tuld nautida. Kaminat kütsime üldjuhul kasepuuga ja seda lastele tutvustades kui ühte välimuselt kaunimat puuliiki hakkaski arenema idee anda sellele muu väljund kui ainult kaminapuu või ehitusmaterjal. Tahame pakkuda nende toodetega mugavust — see on justkui pilet loodusesse nautimaks efektset elavat puidutuld ning kodudesse maalähedust ja puidu naturaalset sära.

Mis puitu kasutate?
Kõige selle juures kasutame üksnes Eesti puitu, mis pärineb hästi majandatud metsast. Woodbright tooteid ostes lähevad taas uued puud kasvama — nii toetame meie kõigi ühist looduskeskkonda. Samuti on iga toode algusest lõpuni ühe inimese käsitöö ja iga kaseküünlaalus ainulaadne ja eriline, teist täpselt samasugust ei leidu! Eesmärgiks on luua oma toodetele kindel kuvand. Et rõhk on keskkonnasõbralikkusel ja looduslähedusel, kannavad Woodbrighti põletuspakud asjakohast “Pilet loodusesse” tunnuslauset.

Moodnekodu.ee soovitab, sest see on naturaalne ja kodumaine. Lisaks on selline asi väga hea idee kingituseks! Miks mitte ka aastavahetusel ilutulestiku asemel nautida!

Vaata lähemalt Woodbrighti kodulehelt.