Kui suured pinnad ja kitsad nurgad saavad kodus ühe tolmuimeja ning minimaalse pingutuse abiga mugavalt ja kiiresti ära puhastatud, jääb varasemast rohkem aega pere ning sõprade seltsis veetmiseks. Tolmuimeja valimist tuleks hoolega kaaluda, sest seda läheb majapidamises alatasa vaja ja see täidab olulist rolli.

Rohkem mööblit – suuremad nõudmised

Eriti olulised on tolmuimeja võimekus ja paindlikkus suurema ning rohkem mööblit sisaldava elamispinna puhul. Juhtivad tolmuimejatootjad, nagu Prantsuse firma Tefal, mõtlevad pidevalt sellele, kuidas teha see kodumasin üha kasulikumaks ning mugavamaks.

Ilusama ja kompaktsema disainiga seadmeid saab hoida silma- ja käeulatuses ning nii ei pea enam kulutama aega nende kapist või panipaigast välja otsimisele ning töövalmis seadmisele. Hea tolmuimeja saab ühtmoodi mugavalt puhtaks nii lageda põrandapinna toa keskel kui voodi- või tugitoolialuse ala. Ka kõrgemal asuvate kapipealsete puhastamine või laealustes nurkades ämblikuvõrkudest vabanemine ei tohiks nõuda erilist akrobaatikat. Hinnatud on tolmuimejad, mis lisaks nendele omadustele oleksid ka piisavalt võimsad, et erinevate katetega pinnad kiiresti ja turvaliselt puhtaks saaksid. Peale selle peaks tolmuimejat olema lihtne ja mugav kasutada kõigil pereliikmetel, sest tihti panevad tegevusele käed külge ka pere kõige pisemad.

Uuendused tegeliku kasu nimel

Ka tolmuimejad ei ole jäänud uuendustest puutumata, seda muidugi suurema mugavuse ja parema tulemuse nimel. Erilist tähelepanu on tootjad siin pööranud aga just üha rohkem meie südameid võitvatele juhtmevabadele tolmuimejatele. Näiteks valgustavad otsikul olevad LED-tulukesed tõhusalt voodi- ja lauaaluseid ning nii ei pääse ükski tolmurull enam pimedasse nurka peitu. Juhtmevabade tolmuimejate uuenduslike, kiirelt laetavate, kõrgema pinge ja suurema mahtuvusega akudega on nende puhastustulemus nüüd võrreldav juhtmega tolmuimejatega ja neid saab kasutada järjest mitukümmend minutit. Pöörlevate harjastega otsik saab aga võitu ka paksul vaibal olevatest lemmikloomakarvadest. Tefali juhtmeta tolmuimeja Air Force Flexi geniaalselt painduv toru ulatub kuni viis korda kaugemale ja pääseb ligi ka keerulistesse nurkadesse, ilma et selleks peaks kummarduma.

Air Force Flexi integreeritud harjade ja mugava päästikuga käepidemega on kodu põrandast laeni koristamine kiire ning ei väsita. Tõhusa tsüklontehnoloogiaga ja lihtsalt tühjendatava tolmukoguriga on tolmuimeja võimsus optimaalne ka siis, kui tolmukamber hakkab täis saama. Tefali uuendustest pakatava tolmuimejaga on mugav kodukoristus alati käeulatuses ning seda kõike vaikselt, ilma teiste pereliikmete samaaegseid tegevusi häirimata.

Tutvu tootega lähemalt Euronicsi veebilehel.