Rohkete akendega ilmestatud fassaad toob korterisse ohtralt päevavalgust. Kuigi põneva kujuga aknad lisavad interjöörile kuhjaga isikupära, muudavad nad ka mööbli paigutuse ruumis pisut keerukamaks. Nii ei leia avarast elutoast kõrgeid kappe ega massiivset mööblit. Igal esemel on hoopis oma taust ja ajalugu.

Kasutamata aknaalust pinda aitavad ilmestada üksikud ootamatu disainiga mööblitükid. Ühtlast tooni pindadega loovad kontrasti mustrilisest kangast diivanipadjad.

Selles kodus osatakse hinnata head kunsti ja disainiklassikat. Tikkjalgadel raadio pärineb möödunud sajandi keskpaigast. Charlotte Perriandi, Pierre Jeanneret' ja Le Corbusieri jooniste järgi valminud lamamistool kuulub 1930. aastate Prantsusmaa säravaimate disaininäidete hulka.

Söögilaua tagant leiab Verner Pantoni 1960. aastate disaini järgi toodetud plastiktoolid. Kurikuulsat Pantoni tooli peetakse esimeseks valatud plastiktooliks maailmas ning ühtlasi on tooli näol tegu ühe enim võltsimist ja jäljendamist leidnud disaintootega. Küll aga toodetakse litsentsi alusel originaaljooniste järgi toole kuni tänaseni.

Elutoaga ühendatud köök on lihtne ja minimalistlik. Kõrget lage rõhutab ülejäänud köögist esile toodud stiilne kubu.

Tagasihoidlikult hubases magamistoas kohtuvad elemendid art déco'st ja industriaalsest stiilist. Miks mitte tuua magamistuppa metallist riiul, mis muidu mõeldud garaažides ja laopindadel leiduva ladustamiseks?

Lastetuppa toob värvi suurte ornamentidega voodi ja vanast Singeri õmblusmasina lauast ümber kohandatud kevadiselt roheline töölaud.

  • See kena korter on müügis. Huvi korral vaata lähemalt City24.ee lehelt.

LOE LISAKS: