Veebikataloog võimaldab rahulikult kodus uute sisustustoodetega tutvuda ja mõttes neid oma koju sobitada. Kataloog on ka ideaalseks võimaluseks noppida ideid inspiratsioonipiltidelt, sest just häid ideid JYSKi kokku pandud kollektsioonid pakuvad.

Häid ideid elutoa sisustamiseks

Kuna Skandinaavia stiil on oma olemuselt rahulik ja neutraalne, siis võib julgesti kõrvale sobitada värve. Võõpa üks sein elutoas oma lemmikvärvi, lisa diivanile samas toonis padi või muu sisustusaksessuaar ning naudi “uut” tuba.

Praktilised kummutid ja kapid käivad skandinaaviapärase valiku juurde. Disainilt puhtad ja tagasihoidlikud, kuid täidavad kenasti oma ülesannet. Seintele lisa meeleolu loomiseks pilte — olgu need su perest või hoopis hobist. Vaata ideid elutuppa SIIT.

Vaata ideid, kuidas sisustada kööki ja söögituba

Skandinaavia stiil on hea valik seetõttu, et selles võtmes disain on nii hästi läbi mõeldud, et sobib kenasti igasse tuppa. Näiteks elutoaga ühendatud kööki või söögituppa sobivad ideaalselt minimalistliku disainiga laud ja toolid, mis ei tõmba endale liigselt tähelepanu. Need mõjuvad õhuliselt ja kergelt. Vaata ideid kööki ja söögituppa SIIT.


Köögis ja söögitoas on samuti heaks valikuks mahukad kummutid ja kapid. Vaata ideid SIIT.

Kuidas sisustada kodukontorit

Kui sinu töö võimaldab vahel ka kodukontoris tööd teha, siis kujunda oma koju töötuba või -nurgake või ka lihtsalt töölaud, mis on tõesti ainult töö või hobi päralt. JYSKi kataloogist leiad suures valikus hästi läbi mõeldud tooteid, mis aitavad töö tegemisele koduses keskkonnas igati kaasa. Skandinaavlased armastavad korda ja igal asjal on oma koht. Et kõik sujuks! Vaata ideid kodukontorisse SIIT.

Vaata ideid, kuidas kujundada magamistuba

Magamistuba on koht, kus suleme õhtul silmad, et järgmiseks päevaks välja puhata, ning koht, kus ärkame ja läheme päevale vastu. Loo oma magamistoast hubane pesa. Sinna kuuluvad stiilsed öökapikesed, mahukas kummut ja muidugi üks mõnus voodi. Kõige selle juurde vali meelepärased sisustuselemendid ja ära unusta tähelepanu pöörata mustritele-värvidele. Vaata ideid SIIT.

JYSKi sügishooaja kataloogist leiad sobivat igasse tuppa — pildikollaaž on heaks inspiratsiooniallikaks! Piisab kasvõi ühest kõnekast esemest ja sinu tuba saab uue hingamise. Sirvi ideedest tulvil JYSKi kataloogi!

Jaga
Kommentaarid