Eestis on sügisesel ja talvisel ajal äärmiselt vähe valgust, seega on oluline, et võimalikult palju päikesekiiri igal ajal korterisse jõuaks. Läbi korruste ulatuvad õhuruumid ja rohked klaaspinnad võimaldavad samal ajal näha erinevatel korrustel paiknevaid tasapindasid, samuti tagavad valguse pääsu ülemistelt lõunapoolsetelt tasapindadelt kõige alumisele põhjapoolsele tasapinnale.


Omanikud testisid mitmeid ideid disainihuvilistest sõpradega, kuid konkreetset sisekujundajat ei kaasatud - otsuste tegemisel olid suureks abiks disainile orienteeritud väljaanded nii paberil kui ka veebis. Eesmärgiks oli kasutada võimalikult palju Eesti disainerite, kunstnike ja mööblimeistrite loomingut.

Mõte kasutada tubadele iseloomu andmiseks kontraste ja erinevaid värve oli peas juba ammu. Tegelikult tundus see omanikele lihtsalt loomulik ja võib öelda, et tuli iseenesest. Eestis on äärmiselt populaarne kasutada läbivalt leebeid ja pastelseid toone, kuid see on justkui lihtsama vastupanu teed minek. Julgete värvidega on võimalik luua ruumidesse iseloomu, samas tähendab see suuremat ajakulu katsetamise kaudu, sest värvikaardilt on väga raske tajuda, milliseks jääb ruum siis, kui kogu sein värvitud on. Mitmed ruumid said üle värvitud kolm korda, sest alguses ei õnnestunud värvikaardi abil tabada seda õiget nüanssi. Ka väga väike tooni erinevus võib suurel pinnal anda hoopis teise efekti.

Mööbel on valdavalt kasest ja peitsitud eri toonidega. Nii on saavutatud terviklikkus korruste vahel. Kasel on tagasihoidlik tekstuur ja see mõjub tugevate värvide kõrval tasakaalustavalt.

Eks iga inimene hindab talle olulisi asju, kuid põhjamaa inimese jaoks võiks siiski olla kõige tähtsam valgus ningja avarus. Valgus pehmendab julgete värvide intensiivsust ja kontraste ning aitab vormida korterist ühte tervikut. Kahtlemata lisab sellele kodule väärtust Eesti disainerite, mööblimeistrite ja kunstnike loomingut.

Alumisel korrusel paikneb elutuba avatud köögiga, majapidamisruum ja tualett. Teisel tasapinnal on magamistuba koos garderoobiga, kabinet, vannituba ja saunakompleks. Nii magamistoast kui ka kabinetist pääseb avarale ja privaatsele rõdule (18 m2), mis avaneb lõunaküljele ning sobib suurepäraselt nii grillimiseks kui ka päevitamiseks. 

Viimasel korrusel asuvad jõusaal ja magamistuba koos vannitoaga.

Korter on müügis city24.ee lehel. Huvi korral vaata lähemalt SIIT.