Näha televiisorit tikkjalgadel ei ole iseenesest uus avastus — sellise välimusega telekalauad ehtisid kodusid juba möödunud sajandi keskpaigas, kui esimesed telerid jõudsalt kasvava kodanluse elamistesse tulid. Seda mitte ainult jõukas läänes, vaid ka Nõukogude Liidus, kus kohalikud mööblivabrikud trendikat tikkjalgadega mööblit treisid. Siinne versioon telerilauast tuleb aga veelgi stiliseeritumas vormis ilma ühegi riiuli ja üleliigse detailita.

Toote teeb unikaalseks see, et tegemist ei ole mitte tootjapoolse tellimustööga disaineritele vaid kolme hakkaja visionääri, Argo Männiste (tööstusdisain, arendaja ja looja), Veiko Kallase (mööbli valmistamine, fotograafia) ja Silver Reinarti (insenertehnilised lahendused) omaalgatusliku projektiga. Hetkel on tootmine algfaasis ja nii väike, et igat isendit pannakse ise kokku ning ise viimistletakse ka puitu.

Eestis toodetud jalg on valmistatud väärispuidust — materjalivalikusse kuulub tiik, pöök ja pähkel. Värvivalikusse naturaalne puit, must ja valge. Alus on kergesti kohandatav erinevates mõõtudes lameekraanidega.

Värske toote esimesed eksemplarid on jõudnud läbi veebikaubamajade juba Ameerika Ühendriikidesse, Austraaliasse ja Jaapanisse.