Borghese, Forma, Attesa, Volo, Tratto, Diesis ja Dado — need nimed esindavad uut Natuzzi kaubamärki — Italian Attraction, mis kujunes 2013. aasta kevadisel kongressil tippsündmuseks. Edu seisneb disaini mitmekülgsuses ja taskukohases hinnas. Kõiki nimetatud diivaineid on võimalik saada erinevates laiustes ja erinevate moodulitena. Vastavalt ruumile leiab igaüks sobiva lahenduse, olgu nad siis naha või kanga fanaatikud, mugavuse nautlejad või hoopis urbanistliku disaini tarbijad.

Äsja salongi saabunud uued diivanid on tekstiilist, tehes toote kliendile soodsamaks. Kangad on valitud koostöös tuntud disaineritega ning on läbinud eelnevalt mitmeid teste. Suurenes ka kangaste värvi- ja faktuurivalik, üllatades ilmselt nii mõndagi ja lubades sisustamisel olla märksa mängulisem.

Forma lamamismooduliga kangast ja heledate kontrastkantidega diivan.


Tenore nahast lamamismooduliga diivan.


Mugavaks olemiseks diivanil on tähelepanuväärne ka selle sisu — planeerides seda kontorisse või hoopis külalistetuppa, kasutab Natuzzi paljudes oma toodetes polsterduses hanesulgi, eriti kui pehmus on kliendi soovide juures oluliseks argumendiks. Range ja soliidse disainiga diivanite puhul kasutame polüuretaanist freoonivaba Ecoflexi, mis on eranditult välja töötatud ja toodetud meie tehastes.

Borghese kolmekohaline nahast diivan.


Cambré — eemaldatavate katetega kangast nurgadiivan.

Kindlasti väärivad esiletõstmist diivanvoodid, mis väliselt oma funktsioone ei reedagi. Ülikergesti saab ka väiksem naisterahvas selle avamisega hakkama ning mugav ase ongi olemas! Lisaks pakub Natuzzi allergikutele sobivat Greenplus madratsit.

Dado kolmekohaline diivanvoodi.

Dado lahtiselt.


Notturno reguleeritavate peatugedega diivanvoodi.


Naudingut silmas pidades ei saa üle ega ümber ka neist diivanitest ja tugitoolidest, mis puhkeasendit pakuvad. Peale pikka tööpäeva võib väärt mugavuseks lugeda, kui saad kerge liigutusega jalgu puhkeasendisse tõstes, oma selga puhata.

Bolero elektriline, puhkeasendit pakkuv kolmekohaline diivan.

Bolero lamavas asendis.


Natuzzi tegi võimalikuks ka muusikakuulamise diivanisse paigaldatud audiosüsteemi kaudu, et tagada unikaalne lõdvestus. Surround diivan ja Sound tugitool on need kaks imelise elamuse pakkujat. Tõelist lõõgastust pakkuv aeg iseendale oma kodus.

Surround nahast nurgadiivan..


..ja sellesse paigaldatud audiosüsteem muusika kuulamiseks.


Natuzzi on nahkdiivanite tootjate seas liidripositsioonil ning võib uhkusega öelda, et on kanda kinnitanud 123 riigis ja 5 kontinendil. Lakkamatu pühendumine kvaliteedile ja kutsestandarditele on tunnustatud ISO standarditega 9001 ja 14001. Ilmselt ei tea aga paljud, et Natuzzi nahkdiivanid on käe all soojad. Natuzzi peab naturaalsusest äärmiselt palju lugu ning ka loomade kasvatusviis ja asukoht mängivad suurt rolli. Naha pinna soojuse ja pehmuse tagab spetsiaalne töötlus, jättes selle olemuse ka pika kasutuse järel endiseks — sametiseks, vastupidavaks ja praktiliseks. Materjalid sobivad ideaalselt ka laste ja koduloomadega peredele.

Tratto ruudulisest kangast diivan.

Kõik piltidel olevad diivanilauad, kapid, lambid, vaibad, tugitoolid ja aksessuaarid leiab samuti meie valikust, sobides just Natuzzi sohvadega aga mida on lihtne sobitada ka teiste toodetega. Mõeldud muutma kodu kodusemaks.

Iga päev valib 4000 inimest kogu maailmas meie stiili oma elustiiliks. Klientide rahulolu motiveerib meid ja tagab edu!

Rohkem infot: Pärnu mnt 158/1, Tallinn 11317; Tel. 615 4500; info@natuzzi.ee; www.natuzzi.ee
Jaga
Kommentaarid