Merje Sumberg: Mess oli vapustavalt suur — Frankfurdi mess on nagu mõni meie väike linn. Kokku 11 suurt halli, mille vahel liiguvad messibussid, hallides on 2-4 tasandit.

ISH 2017 sanitaartehnikamess - vannitoatrendid

Mess jagunes kahte suuremasse sektorisse: ISH Energy ja ISH Water.
ISH Water alas olid esindatud kõik maailma suurimad sanitaartehnika tootjad: Villeroy&Boch, Teuco, Laufen, Grohe, Roca, Duravit, Marmorin, Gessi, Koralle, Burgbad, Vitra, Kaldewei, Inspira, AntonioLupi jpt.

Trend vannimaailmas on jätkuvalt vaid kivivannid, mõni üksik pakkus akrüülist spaa- ja massaaživanne.

Vannitoa aksessuaaride, mööbli, klaaside, segistite, valamute, peeglite, dušilahenduste valik oli väga suur ja mitmekülgne.

Silma hakkasid eriliste ja innovaatiliste lahendustega WC-potid. Segistite puhul on värvivalik piiritu ja miks mitte valida oma vannituppa just lemmikvärvi segisti!

Või värviline valamu!

Rõhku pannakse vannitoatoodete loomisel ka valguslahendustele, millega saab luua mõnusat meeleolu vannitoas või saunas.

Üha rohkem tuuakse koduspaasse ka taimi.

Suurematel tegijatel, nagu Grohe ja Villeroy&Boch, oli päris oma hall. Villeroy&Boch hallis hakkasid silma Swarowski kividega kaetud vannid. Muide, ainult nemad ja Balteco pakuvad värvilisi kivivanne.

Põhjamaid esindas sanitaartehnika valdkonnas vaid Balteco, stendi külastati erinevatest riikidest: Austraalia, Uus-Meremaa, Ameerika Ühendriigid, Iisrael, Norra, Island, Tšehhi, Poola, Holland, Rumeenia jne.

Balteco 2017 uued tooted messil: Xonyx kivivann Allure, sirgjooneline Xonyx kivivann Plano; Fiore 180; Azur 130; Concept 8 mm dušilahendused ja aurusaun Tetris; Xonyx valamud: Alto, Alto R ja Trapez; mööbel: Alto ja Trapez.

Kõiki Balteco uusi tooted saab Eestis näha esimest korda Eesti Ehitab messil, mis toimub 5.-8. aprillil Eesti Näituste messikeskuses.

Vaata messimuljeid ja ammuta inspiratsiooni!

LOE VEEL: