Vastuse taotlusele saab ühe tööpäeva ja laenusumma arvele juba paari-kolme päeva jooksul pärast taotluse esitamist.

Eestis tekkis suurem nõudlus alternatiivsete laenuteenuste järele 2009. aastal majandussurutise aegu, kui pankade laenukraanid sisuliselt täiesti kinni keerati, kuigi mujal maailmas on riike, kus laenu võtmine pangast on pigem erandlik. Meil on tänaseni suuresti välja kujunenud arusaam, et kõik laenud, mis pole pärit pangast, on röövellike intressidega ning jätavad laenuvõtja varem või hiljem raskustesse. Reaalselt jõutakse kinnisvaralaenu puhul tagatise realiseerimiseni vähem kui viiel protsendil lepingutest. Ülejäänud juhtudel leitakse mõlemat poolt rahuldav lahendus varem ja klient suudab võetud kohustuse tasuda.

Olukorrad, mil hüpoteeklaenu võetakse, on väga erinevad, kuid enamlevinud põhjuseid arvestades oleme välja töötanud eraldi laenupaketid eraisikutele, ettevõtetele, põllumeestele, teiste laenude refinantseerimiseks ja eluasemega seotud toiminguteks.

Näiteid otse elust saab tuua mitmeid — juhtumid, mil pangast laenu ei saa, kuid vajadus raha järele möödapääsmatuks osutub, on hoopiski loogilisemad kui paljud tihti arvatagi oskavad. Hüpoteeklaenu kasuks räägib asjaolu, et laenuandja ei küsi laenuvõtjalt, milleks laenuraha kasutatakse.

Möödapääsmatu ravi või äri turgutamine

Tihti vajatakse finantsvahendeid mõne tervisehäda puhul, näiteks hambaraviks või mõneks täisväärtusliku elu seisukohalt oluliseks operatsiooniks, mida riik läbi haigekassasüsteemi ei toeta.
Kinnisvara tagatisel saadava laenuteenuse kiirus on aga eeliseks siis, kui on soov eluaset vahetada ning vana eluase on veel müümata, kuid uus oleks vaja võimalikult ruttu välja osta. Samuti kasutatakse hüpoteeklaenu tihti saadud pärandvara või olemasoleva kinnisvara renoveerimiseks. Erinevaid dokumente tuleb laenu saamiseks esitada tunduvalt vähem. Klientidelt saadud tagasiside põhjal on kuni kuueks kuuks isegi odavam ja lihtsam võtta hüpoteeklaenu võrreldes sarnase pangateenuse tarbimisega. On ka juhuseid, kus hüpoteeklaenu tagasimakse kohe algul võrreldes renoveerimiseelsete küttekuludega madalama summa rahakotist viivad.
Põllumeeste laenuvajadused on enamasti seotud laienemisvajaduse või hooajatöödega. Olemasoleva põllumaa tagatisel ostetakse uusi maid. Külvi või saagikoristuse ajal tõrkuva tehnika puhul on aga valik, kas jätta kogu tulu teenimata või võtta laenu, kuna suuresti sõltuvad põllumehed toetustest, kuid neid makstakse kindlatel aegadel.

Minevik ei jää kummitama

Kinnisvaralaenud on igati normaalne osa äri- ja elutegevusest tänases majanduskeskkonnas, pakkudes alternatiivi neile, kelle minevik, hetkeline finantskuvand, varad või bürokraatiataluvus ei vasta pankade rangetele nõudmistele. Hüpoteeklaenu intressid algavad 16% aastas, laenusummad algavad 2000 eurost ja küündivad kuni 200 000 euroni. Kuigi valdavalt võetakse hüpoteeklaenu lühemaks ajaks, on sõltuvalt paketist võimalik laenuperiood kuni 20 aastani. Laenu taotlemiseks ei nõuta kinnisvara hindamisakti, vara väärtuse määravad Omalaenu spetsialistid ja laenusumma suurus on kuni 70% vara väärtusest, lisatagatise olemasolul kuni 100%.

Ka tagasimaksevõimalusi on mitmeid, igakuiselt võib maksta vaid intresse ning laenu põhiosa tagastada perioodi lõpus. Laenuintressid võidakse maha arvestada ka kohe laenusummast ning põhiosa makstakse tagasi perioodi lõpus korraga. Tavalise annuiteedigraafiku põhjal maksmine on samuti võimalik, sel juhul sisaldub igakuises makses nii intress kui põhiosa tagasimakse.

Kui vajad raha, on laenu saamine ülimalt lihtne! Külasta meie veebilehte, tutvu pakketidega ja täida laenutaotlus, võtame sinuga ühendust ühe tööpäeva jooksul!

Omalaen OÜ
Rävala pst 8, Tallinn
www.omalaen.ee
info@omalaen.ee

Tähelepanu! Tegemist on finantsteenuse reklaamiga. Enne laenu taotlemist tutvu tingimustega ja konsulteeri meie spetsialistiga! Näiteks 10 000-eurose laenusumma puhul tähtajaga annuiteetgraafiku alusel 10 aastat on kuumakse 167,51 ja kulukuse määr 17,49% aastas.
Tel 5050778

Jaga
Kommentaarid