Hea maitse tervitab sisenejaid juba esikus. Seinad on valged, lisades kitsale ruumile avarust, ja nende kõrvale on sobitatud tumehallid valge vuugiga kaheksanurksed põrandaplaadid. Üheskoos loovad need soliidse mulje. Lagedel on kõrgust selles kodus kolm meetrit, mis loob õhulise mulje.

Elutoas on lahedad aknanišid, mis kutsuvad välja vaatama — need on piisavalt suured, et sinna kujundada näiteks lugemisnurk. Kindlasti on seal ka mõnus vahel einestada ja lihtsalt Göteborgi linnamelu nautida…

Naturaalne tammeparkett on grafiidi tooni, mis lisab elamisele elegantsust ja dramaatilisust. Radiaatorikate on interjööriga haakuv.

Sisse ehitatud köök on funktsionaalne ja püüab ka oma grafiidikarva värviga pilku. Tööpinnal on tumeda värviga oivaliselt sobiv marmorist tööpind.

Käepidemed on kappidel-sahtlitel nahast.

Akna alla on paigutatud söögilaud, mille ümber mahub istuma 6-8 inimest.

Sisseehitatud garderoobiga magamistoas on kaks akent ja siingi on radiaatorile kate pandud. Toa uhkuseks on ehe villavaip.

Peegli taga on garderoob, mis on ehitatud lihtsasti muudetava riiulisüsteemiga.

Vvannituba on valgusküllane ja praktilise lahendusega. Siingi jätkub valge ja tumehalli keraamilise plaadi motiiv. Segisti pärineb firmalt FM Mattson, peeglikapp Millerilt ja segisti Itaalia tootjalt Gattoni.

Allikas: Alvhem.com

LOE VEEL: