Sisustusmessil saab tutvuda nii kodumaiste kui ka välismaiste tootjate valikuga ja kõige kaasaegsemate sisustustrendidega. Kohal on Eesti tippdisainerid oma uuema toodanguga — teiste seas Monika Järg, Tõnis Vellama, Oot-oot Stuudio, Valhalla Living jt, aga ka uued ja põnevad tegijad. Lisaks toimub messi raames juba traditsiooniks kujunenud Disainilaat.

Paralleelselt toimuv aiandusmess toob külastajateni põneva ja silmailu pakkuva floristikavõistluse. Kinnisvaramessil saab lisaks kinnisvaraettevõtete messipakkumistele tutvuda ka uusarendustega ning küsida tasuta professionaalset nõu nõuandlatest. Messi raames saab osaleda tasuta seminaridel ja loengutel. Kõrvuti seminaridega on kohal oma ala tunnustatud tegijad, kellelt saab nõu küsida nii aia- kui ka sisekujunduse ja feng shui teemadel.

C-hallis toimub Tõnis Vellama kureeritud näitus „Kuu ja puu”, mis toob vaatajani valgustid kolme disainiklassiku — Taevo Gans, Simo Heikkilä ja Mait Summatavet — loomingust. Näitus on pühendatud Soome ja Eesti Vabariigi 100. juubelile.

Vaata, mida põnevat messialal näha saab ja ära unusta ka ise messi külastada!

LOE LISAKS: