Kuigi kasulikku pinda on elamises vaid 64m2, mõjub korter suurelt ja õhuliselt — tarindite alused pinnad (43 m2) muudavad korteri avaramaks ja lisavad võimaluse põnevateks lahendusteks. Kahel tasapinna asuv kodu järgib voolava ruumi printsiipi ning esimest ja teist korrust ühendavad omavahel lahtiseks jäetud osad, esiku kohalt leiab näiteks laheda ümara akna.

Esimesele korrusele on sisse seatud köök ja söögituba. Teisele magamistoad ja elutuba. Sisekujundus on paljudele skandinaavia kodudele omaselt valge ja helge.

Lisaks huvitavale ruumiplaneeringule paistab korter silma ka põnevate materjalide ning laheda disainiga mööbli ja sisustusaksessuaaride poolest. Köögis on säilitatud vana punast tellist. Kaasaegeid noote lisab minimalistlik metalldetailidega köögimööbel.

Palju on interjööris mõeldud just detailidele — söögilaua kohalt leiab näiteks minimalistlikult lihtsa, kuid julge joonega valgusti.

Teisel korrusel asuv elutuba paistab silma nutikate lahenduste poolest. Ruumi kõige madalamasse ossa on sisse seatud mugav ala istumiseks.

Kitsast koridorist leiab avatud riiuli, kus on sahtlite asemel oskuslikult ära kasutatud papist hoiukarbikesi.

Katuseviilu alla jäävad magamistoad, millele lisavad karakit pisikesed kaarjad aknad.

Vaata rohkem pilte galeriist:

Allikas: Alvhem.com