Heidame pilgu levinumatele värvikombinatsioonidele - kas valida valge kaaslaseks hall, sinine, must, puidutoon või hoopis punakas telliskivi?

Valge ja klassikaline puidutoon

Viimaste aastatega on muutunud menukaks valge ja puidu kooslus. Valge hoiab köögi kaasaegse ja puhtana ning puit lisab soojust ja elegantsi.

Foto Unsplash

Valge ja hall

See kooslus on edetabelite tipus juba pikalt olnud. Vastupidiselt puidule lisavad hallid toonid köögile rohkem linlikku õhkkonda: valge annab soojust ja hall võimaldab katsetada erinevaid stiile.

Foto Rustic Vegan / Unsplash

Valge ja sinine

Tegemist on ajatu klassikaga, millega on pea võimatu mööda panna. Kuigi valikuid on palju, siis sel hooajal tõusevad toonidest esile türkiis ja sinakasroheline.

Foto Holger Link / Unsplash

Telliskivisein

Telliskivisein köögis ei pruugi kõigile meelt mööda olla. Siiski on võimalik luua koos valgega väga huvitav ja teistsugune õhkkond. Telliskivisein on huvitava tekstuuriga ja kombineerides seda valgega, võimaldab see luua põnevaid ja isikupäraseid tulemusi.

Foto Unsplash

Valge ja must

See ajatu kooslus võimaldab luua lihtsa ja tagasihoidliku, ent samas stiilse välimusega köögi. Kuna köögis on alati lahutamatuks osaks metalsed detailid, on võimalik kogu õhkkonda messingust lisadega veelgi elavdada. Selle koosluse kasutamisel tuleb rõhku panna ka valgustusele.

Foto Squarely / Unsplash