Ruumikas neljatoaline kodu paikneb läbi maja ning paistab silma suurte maast laeni akende ja ligi kolme meetri kõrguste lagedega. Kodu keskpunktiks on elutoaga ühendatud köök, kust võib ka otse rõdule astuda ja ilusate ilmadega hommikukohvi nautida.

Elamises on valdavalt kasutatud valget värvi — ka põrandalauad on õlitatud valgeks. Valges kööginurgas lisavad kontrasti tumedamad pinnad — valgele carrara marmorile köögisaarel on valitud täienduseks tumedam hall marmorsein. Luksuslikku joont lisavad pisikesed kuldsed detailid.

Kuigi üldmulje on minimalistlik ja üdini põhjamaine, siis kohtab elamises ka pisut eksperminetaalsemaid ja julgemaid värvikatsetusi. Üheks inspireerivaks kohaks on pisike sinine tuba.

Kui on soov rõhutada läbi maja planeeringut ja valguse langemist nii põhja kui ka lõuna poolt, on heaks lahenduseks klaassein — seda muidugi ruumides, kus privaatsus ei ole kõige olulisem. Siia sobitub mustas raamis klaassein nagu rusikas silmaauku, rõhutades hästi ka loftilikku esteetikat.

Magamistoas kohtab viiteid eksootilistele paikadele ja kaugetele maadele - rotangist voodipeats ja idamaised mustrid seadistavad meele koheselt puhkuselainele.

Särtsakaid värvilaike leiab ka lastetoast, mille keskmes on lahe tumeroheline nari. Hästi on läbi mõeldud ka turvalisuse aspekt!

Päikesepoolsest sisehoovist leiab rõdu, kus kevadel ja suvel maitsetaimi kasvatada ning päikest ja värsket õhku nautida.

Vaata rohkem pilte klikkides galeriil: