1. Stiilne maamaja rannajoonega kinnistul
Orjaku küla, Hiiumaa

See maakodu Kassari saarel on eriline ja maagiline. Vaata lähemalt siit.

2. Rookatusega käsitööpalgist basseiniga maja
Lahetaguse küla, Saaremaa

See moodsas võtmes Leonhard Lapini kujundatud rookatusega helehall palkmaja on unistus igale eestlasele: Saaremaa, kadakad, meri, lambad, hobused ja päike. Uudista lähemalt siit.

3. Kauni vaatega suvila Lauga järve kaldal
Lauga küla, Võrumaa

Hoone asub 10 meetri kaugusel veepiirist. Avaral terrassil asub tünnisaun, millest avaneb looduslikult kaunis vaade Lauga järvele. Kaunid päikeseloojangud järve taha. Samuti avaneb järvele vaade leiliruumist. Rohkem infot leiad siit.

4. Paadisadam ja ujumiskoht 250 m kaugusel
Mereäärse küla, Pärnumaa

Suvituskodu asub Tallinnast 130 km ja Pärnust 67 km kaugusel. Siin on rohkem kui 30-kilomeetrise rannajoonega Lääneranna vald. Valda tuntakse kui puhta keskkonna, rikkumata looduse ja kaunite randade ning laidudega paika. Vaata lähemalt siit.

5. Talukompleks tiigiga — 3,1 ha maad
Virulase küla, Tartu maakond

Osaliselt renoveeritud talukompleks vaikses ja looduskaunis paigas Virulase külas Kambja vallas, Tartu linnapiirist vaid 12,5 km. kaugusel. Kaks hoonet taastatud alates kivimüürist kuni uue kivikatuseni. Tiigiäärne saun on uus palkmaja. Tiik on 5 a tagasi süvendatud, mis on läbivooluga — selles on allikad ja kalad. Kinnistu asub reljeefsel mägede vahelisel pinnal, millel kasvab osaliselt vana männimets. Kasvavad kased, tammed, kadakad, marjapõõsad ning kus on hooldatud uus haljastus. Rohkem pilte ja infot siin.