1. Suure krundiga eramu rannarajoonis. Esplanaadi tn, 1 150 000 €
246.6 m², 7 tuba
Suure kinnistuga, eestiaegset väärikust õhkav eramu rannarajoonis. Täielikult renoveeritud elamu esimesel korrusel paiknevad avar päikeseline elutuba vaadetega nii maja eeshoovi kui aeda, köök, kabinet, magamistuba, külaliste tuba, duširuum ja kaks WC-d. Teisel korrusel paiknevad köök, kolm magamistuba, millest üks on lõunapoolse rõduga ja kaks vannituba WC-dega. Teiselt korruselt viib salatrepp katusekorrusele. Väga uhked on tubades säilinud ja renoveeritud töökorras ahjud, köögis on säilitatud puupliit. Kinnistul asuvas kõrvalhoones paiknevad kaks kaasaegset apartmenti, saun ning garaaž. Nii rand kui ka südalinn on vaid 5 minuti jalutuskäigu kaugusel, tänav on vaikne ning rannapark siinsamas.
Vaata lähemalt SIIT

2. Uus ja kvaliteetne villa Pärnu rannarajoonis. Seedri tn 1B, 650 000 €
235 m², 6 tuba
Müüa uus ja kvaliteetne villa Pärnu rannarajoonis. Kompleksi kuulub peahoone ja saunamaja. Villa peahoones on elutuba, köök, söögituba, 3 magamistuba vannitubadega, kabinet, majandusruum ja wc. Saunamajas asub saun, eesruum köögi võimalusega, WC ja kütteruum.
Vaata lähemalt SIIT


3. Puitvilla Pärnu hinnatuimas piirkonnas. Kaarli 20, 550 000 €
332.3 m², 11 tuba
Ajalooline hoone Pärnu hinnatuimas piirkonnas. Inge Villa on pansionaadiks ehitatud ja majutusega tegelenud aastast 1935. Praeguseks on hoone elegantne, ennesõjaaegne arhitektuur kombineeritud modernse ning skandinaaviapärase disainiga. Kogu maja on heledates kergetes värvides.
Vaata lähemalt SIIT


4. Kaunis villa rannarajoonis. Esplanaadi tn, 495 000 €
307 m², 7 tuba
XX sajandi väärikas villa, mille väärtus ajaga vaid kasvab. Valminud 1939. aastal arhidekt Rudolf Siimanni projekti järgi ja põhjalikult renoveeritud 2000. aastal. Hoone on kantud kultuurimälestiste registrisse.
Vaata lähemalt SIIT.


5. Renoveeritud villa rannarajoonis. Papli tn, 464 000 €
146.6 m², 7 tuba
Ehitatud 1936, renoveeritud 2004. I korrusel: köök, elutuba, kabinet, garderoobituba (sobib magamistoaks), suur vannituba, WC, suvetuba ( kinni ehitatud terass), panipaik, majapidamisruum. II korrusel 3 magamistuba, köök, WC, duširuum. Ühel magamistoal rõdu, vaatega merele. II korrusele on võimalik teha eraldi sissekäiguga korter. Hoovist läheb trepp teisele korrusele. Kõrvalhoones on saun, garaaž, kuur. Teisel korrusel väike hubane korter: tuba kööginurgaga, dušinurk, WC. Hoovis välikaminaga istumisnurk.
Vaata lähemalt SIIT.



6. Rannapargi kõrval, mere lähedal. Roosi tn 4, 420 000 €
287 m², 8 tuba
Kauni arhitektuuriga ja mitmeid võimalusi pakkuv suur maja kõrgelt hinnatud Pärnu rannarajoonis, mugavalt supelranna ja kesklinna vahel. Nii suur maja ja logistiliselt mugav koht annab hulgaliselt ideid! See on ideaalne võimalus asutada külalistemaja ja arendada kodumajutust! Või koli kogu suguvõsa ühe katuse alla. Või asuta restoran. Või tegele väiketootmisega. Või koli oma ettevõttega Pärnusse…
Vaata lähemalt SIIT


7. Puitkaunistustega elamu. Kajaka tn, 395 000 €
205 m², 5 tuba
Siinse rannarajooni vaiksel kõrvaltänaval asuv avar elamu sobib oma puitkaunistustega ideaalselt miljööväärtuslikku keskkonda. Esialgselt eelmisel sajandil ehitatud palkmaja asemele rajatud uue ruumiprogrammiga kaasaegne elamu teeb unikaalseks lõunasse avanev privaatne terrass!
Vaata lähemalt SIIT



8. Renoveeritud elamukompleks. Karusselli tn 26, 340 000 €
318.2 m², 13 tuba |
Vaata lähemalt SIIT



9. Pärnu ranna Väike Pärl. Suvituse tn 4a, 315 000 €
100 m², 3 tuba
Ranna ääres, meri 100 m. Väga kena kvaliteetmaja, kuhu sisenedes tunnetad puhtust ja rahulolu. Esimesel korrusel asuvad köök, elutuba, tualettruum, saun, soe ja valgusküllane verandatuba. Teisel korrusel asub magamistuba, trepihall, tualettruum vanniga ja avar terass. Maja on ehitatud väga kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad tervisliku keskkonna.
Vaata lähemalt SIIT




10. Suurpärase asukohaga kinnistu otse Pärnu jõe kaldal! Lootsi tn, 299 000 €
Maja, 314.4 m²
Jahtklubisse mõnikümmend meetrit.
Vaata lähemalt SIIT.

Milline neist sulle meeldib?