Hektor Design Hosteli perenaise Piret Rosenthali sõnul on avatud butiikhostel kogu Baltikumis erakordne, sest pakub hotellikülastaja kõrgetele nõudmistele vastavat teenust hosteli hindadega.

„Me püüdlesime oma hostelikontseptsiooniga selle poole, et meie külastajad saaksid ööbida keskkonnas, mis ei jätaks kedagi külmaks, ning et teenindus ja keskkond oleks samas väärikas, hotellidele omaselt privaatne, mugav ja funktsionaalne,“ sõnas uue hosteli perenaine.

Hektor Design Hosteli unikaalsus väljendub ennekõike tubade moodsas ja funktsionaalses disainilahenduses, mille on loonud Jan Skolimowski ja Kamp Arhitektid.

Hosteli silmapaistva tumehalli ja erkkollase välisfassaadi taga leiavad külastajad kolmel korrusel asuvad toad, kus sisustusele annavad värvi naturaalne puit, külastaja eelistuste järgi paigutatavad moodulriiulid, disainvalgustid ja kvaliteetne mööbel. Erinevate toatüüpide seast leiab endale sobiva lahenduse nii puhkusereisil olev pere, töö asjus Tartut külastav ettevõtja, kuudepikkuseks perioodiks peatuspaika otsiv üliõpilane kui ka klassikalist majutust vajav turismigrupp.

Hostelis on 112 ühe- kuni kuuekohalist tuba. Paljud toad on jagatud apartementidesse, kus on võimalik kasutada ka jagatud kööginurka. Ühtekokku mahub Hektor Design Hostelisse ööbima 230 inimest ning teretulnud on ka lemmikloomad.

Hosteli mugavuste hulka kuuluvad lisaks Hektor Cafele raamatukogu, jõusaal ja joogaruum, pesupesemis- ja triikimisvõimalused ning nõupidamisteruum, mida on soovi korral võimalik kasutada ka kinosaalina või mistahes meelelahutusliku ürituse korraldamiseks.

Hostel asub Tartu Aparaaditehase ümbruses tärkava loomelinnaku südames ning jalutuskäigu kaugusel asuvad Tartu vanalinn, Tartu Ülikool, Vanemuise Teater ning Tartu Ülikooli Kliinikum ja Maarjamõisa campus, kuhu on koondumas oluline osa Tartu teadus- ning meditsiiniasutusi.

Tutvu hosteliga SIIN.