Interjööris püüab pilku peenetundeline puidukasutus, kus on oskuslikult kõlama pandud erineva viimistlusega puitpinnad. Lage katab hele laudis, seinu stiilne tume ja matt puitvooder ning põrandaid maakodus pisut ootamatu parkett, mis sellegipoolest sulandub hästi üldisesse atmosfääri ja lisab ruumi pisut urbanistlikumat ja modernsemat varjundit.

Elutuba eraldab köögist ja söögitoast massiivne kamin, mille otstesse on jäetud ava küttepuude hoiustamiseks. Pisut industriaalse hõnguga tulease tekitab maalähedase puiduga vägagi värskendava kontrasti.

Šikk ja pisut dramaatiline must köök on levinum valik trendikates linnakorterites. Siiski võib see olla suurepärane lahendus ka maakodusse — võtmesõnaks taas looduslähedane puit, mis on võõbatud julgelt mustaks.

Puitlaudist on mujalgi väga põneval viisil esile tõstetud. Magamistoast on kujundatud mahe roheline rahuoaas.

Teises magamistoaski on kombineeritud eri värve ja materjale. Märkimist väärib ka nutikas garderoobilahendus, kus uksi asendab kardin.

Avastamist ja ägedaid lahendusi leiab ka õueruumist. Ühe männi lahku kasvanud võra vahele on ehitatud mõnus suvine lugemistuba.

Terrass ja maja ümbritsev õuetuba on lihtne ja tagasihoidlik, kuid pilkupüüdvaid lahendusi kohtab siingi. Oskuslikult on ära kasutatud minevikust pärit detailid — näiteks vanast tünnist on saanud kodu ühele kenale põõsale.

Vaata rohkem pilte galeriist:

Allikas: Fantastic Frank